2777
2789
عنوان

پریودی و تنهایی

401 بازدید | 33 پست

از جدا شدن مادر و پدرم یک ماه گذشته 

امروز پریود شدم تنها زندگی میکنم گریه ام میگیره میبینم دیکه بابام نیست که بگه دراز بکش دخترم دلتو ماساژ بدم یا مامانم نیست که بگه بیا چای نبات بخور  دخترم دستاشو بگیرم و اروم بشم حالم واقعا خیلی بده تنهایی خیلی بده من فکر کردم الان خیلی درد دارم یک راهکار بدید انجام بدم حالم بده دارم هی گریه میکنم 

عزیزم.. خداروشکر من کلا تنهام،برم خونه شوهر دیگع دغدغه اینارو ندارم 

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)

چرا پیش یکیشون نمی مونی ؟ چند سالته ؟

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخوام بین پدرو مادرم یکیو انتخاب کنم  17 سالمه

تنهایی چطور زندگی می کنی .

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
من 17 سالمه چجوری برم خونه شوهر حالم خیلی بده 😔

چرا پیش پدر و مادرت نیستی‌؟  باهاشون قهر کردی؟

میشه یدونه صلوات بفرستی!درخواست دوستی =❌️.      خدایا شکرت بابت همه نعمت ها🤲🏻          مذهبی. عاشق خدا 🕋❤  من یک مسلمونم🧕🏻.  اسلام یک دین کامل💖

الهی بمیرم درکت میکنم واقعا سخته ولی حداقل بری پیش یکیشون زندگی کنی خوبه برات.الانم  ی قرص دیکلوفناک بخورکمرتو با روسری ای چیزی محکم بلندگرم نگه دار سریع اروم میشه ناراحت نباش گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
چای نبات بخور عزیزم  شکمتو گرم نگه دار پس پیش کی می مونی وقتی پیش مامان یا بابات نیستی ؟ الب ...

من تنها زندگی میکنم تو تاپیک های دیگم توضیح دادم ببخشید اگر میتونی بری بخونی 

چایی نبات 

یا شیاف دیکلوفناک بردار