2777
2789

هفته ۸ باید باشم ولی هفته ۶ توی سونو بودم فقط کیسه زرده و ساک رویت شد و دیگه جنین و قلب نبود 

الان شیاف بذارم یا نه 

ببخشید دستمال میکشم لک قهوه ای و صورتی هست 

بعد هم اگر خداینکرده سقط بشه درد داره؟

یبار که قلب تشکیل نشده بود خییییلی درد کشیدم 

اینبار نمیدونم دعا کنید درد نکشم روحیم بهم ریخته است خیلی شوهرمم این وقتها اصلا بهم اهمیت نمیده میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف بذار استراحت کن آخر هشت هفته برو سونو دیگه انشاالله قلبش تشکیل شده 

دکتر گفت داروهاتو قطع کن دیگه خیلی گذشته و دیر هست برای دیدن جنین 

من گوش نکردم و بازم ۳روز دارم استفاده میکنم

الان میترسم شیاف بذارم بدتر بشه اگر خداینکرده بخواد سقط بشه

نمیشه؟

شیاف حتما بذار استراحت مطلق داشته باش تاحد امکان حمام نرو توالت فرنگی استفاده کن جفتت پایینه اگه زیا ...

نه فکر کنم چون تشکیل نشده جنین دارم لک میبینم 

چون توی سونو نزده بود اینو

دکتر گفت داروهاتو قطع کن دیگه خیلی گذشته و دیر هست برای دیدن جنین  من گوش نکردم و بازم ۳روز دا ...

چرت گفته

شش هفته زوده 

ممکنه لقاحت دیر بوده

من شش هفته با بتای ۳۶۰۰۰ رفتم سونو واژینال گفتن ساک و کیسه زرده فقط هست

هشت هفته رفتم قلبش می زد

شیاف متاسفانه جاشو سفت می‌کنه و سخت سقط میشه ولی خب ۶هفته برای قلب زوده ولی کیسه نباید خالی رویت شه

آخ الان باز گذاشتم با وجود لک و ترشحات قهوه ای قرمز

خدا خیر کنه 

درد سقط خیییلی وحشتناکه

چرت گفته شش هفته زوده  ممکنه لقاحت دیر بوده من شش هفته با بتای ۳۶۰۰۰ رفتم سونو واژینال گفتن ...

آخه من با تاریخ پریودی باید ۸ هفته و چند روز باشم ولی به تاریخ سونو ۶ هفته یودن و گفت خوب رشد نکرده ساک بارداری و گفت باید حداقل جنین رویت بشه

ممکنه لقاحت دیر بوده باشه

خخخیلی ناامیدم کرد اونروز دکتر حتی گفتم میخوام قرص بخورم و ادامه بدم یه جوری نگاه کرد 

توکل بخدا .فقط خدا کنه درد نکشم و خدا حال روحیم رو خوب کنه 

بهم ریختم