2777
2789
عنوان

جاری پروووو

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 46 پست
والا این خیلی پرویه کم محل میکنم گوشیشو جواب نمیدم هی باز میاد دم خونم ..خودش ول نمیکنه

پس جدی تر برخورد کن

چه پوست کلفته!

بگو تایم استراحتمه بچه ام اومد پشت در واحدتون برگه بزن خوابیم لطفا در نزنید

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اصلا شمارش ندارم🤣با خواهر شوهرم قهرم پنج سال هست

😂🤣😂🤣😂

من شماره خواهرشوهرام بیافته رو گوشیم ناخداآگاه میگم یاخدا باز چی شده

شوهرمم اینقدر بدش میاد از این جمله 😝

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
منم قراره با جاریم بریم یه ساختمون البته هنوز مجرده...خوبه یا بد بنظرت؟از نظرخودم خوب نیست🥲

اصلا خوب نیس...من دایم باهاش کنتاک دارم حوصلشونو ندارم..استقلالتو ازت میگیرن یه دیقه نمیتونی خودت بشینی توخونت

کاری داشته باشه زنگ نزنم بچشو میفرسته

زندگی توی یه ساختمان خیلی سخته

ولی بچه اشم با زبون خوش تفهیم کن 

از الان سفت بگیر که فردا نشن سوهان روحت

زندگی توی یه ساختمان خیلی سخته ولی بچه اشم با زبون خوش تفهیم کن  از الان سفت بگیر که فردا نشن ...

والا سوهان روحم شدن چقد احمقی کردم اومدم پیش اینا حوصلشونو ندارم خیلی پررو هستن

ن بابا خودم کار داشتم رعتم دیگه دخترمم باهام بود یه کم بازی کرد با دختر اون...ن اینکه دخترمو برام نگ ...

آهان پس ولش کن جاری کیه خودت ناراحت نکن ب نی نی کوچولو فکر کن آرامش خودت به هم نزن 

اصلا خوب نیس...من دایم باهاش کنتاک دارم حوصلشونو ندارم..استقلالتو ازت میگیرن یه دیقه نمیتونی خودت بش ...

ای وای😫ولی به قول دوستان باهاش خیلی صمیمی نمیشم.فقط با دعوت میرم اونم سالی یه بار

آهان پس ولش کن جاری کیه خودت ناراحت نکن ب نی نی کوچولو فکر کن آرامش خودت به هم نزن 

والا من اصلا روم نمیشه اینارو برم بهش بگم چون جاریمه خواهرم ک نیست ازش انتظار داشته باشم غذا بیاره یا اینکه بیاد کارای خونمو بکنه..از این عصبی شدم ک اولا تا حدودی کمکش دادم دوما ایشون انتظار زیادی داره...سوما اینا خیلی سو استفاده گرن..همین چن روز پیش ب شوهرم پیام داده بود برا بچم شیرخشک شربت و پوشک بگیر ..اصلانم ب یه ورش حساب نمیکنه

ای وای😫ولی به قول دوستان باهاش خیلی صمیمی نمیشم.فقط با دعوت میرم اونم سالی یه بار

اینم درسته ولی هرکاری کنی صبح بعدظهر شب تو چشم هم میشین من هر چ‌ میخوام قط ارتباط کنم نمیشه خودش ول نمیکنه 

اینم درسته ولی هرکاری کنی صبح بعدظهر شب تو چشم هم میشین من هر چ‌ میخوام قط ارتباط کنم نمیشه خودش ول ...

ببین هرجور دوس داری وراحتی زندگی کن اصلا نه به حرفاش توجه کن نه بترس ازاینکه چی میگن پشت سرت فقط بیخیال باش.قرار نیست آرامشو ازخودت بگیری بخاطر اون.