2777
2789
عنوان

جاری پروووو

| مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 46 پست
بله اصلا اعصابشو ندارم

عیی عیی فقط در باز نکن بگو خوابم سنگینه متوجه نشدم

بچه به دنیا بیاد دور از جونت سوارت میشن از الان ببر ✂️

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیی عیی فقط در باز نکن بگو خوابم سنگینه متوجه نشدم بچه به دنیا بیاد دور از جونت سوارت میشن از الان ...

والا این خیلی پرویه کم محل میکنم گوشیشو جواب نمیدم هی باز میاد دم خونم ..خودش ول نمیکنه

چون خونه هامون تو یه ساختمونه جز منم کسی پیشش نیست داشت ب خودم میگفت ..منم گفتم هرکی باید مامان و خو ...

منم قراره با جاریم بریم یه ساختمون البته هنوز مجرده...خوبه یا بد بنظرت؟از نظرخودم خوب نیست🥲

انگاری بارداری شما و جاریت با بقیه فرق داره😐ما ک باردار شدیم والا خودمو هم غذا درست میکردیم هم خونه تمیز میکردیم

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

چون خونه هامون تو یه ساختمونه جز منم کسی پیشش نیست داشت ب خودم میگفت ..منم گفتم هرکی باید مامان و خو ...

خوب هم جوابش دادی که دخترتون خونه جاری بودن ؟!ولش کن ب دل نگیر آدم تو بارداری حساس

منم همین جور هستم سالی یه بار ببینمش یه سلام یه خدا حافظ گاهی خدا حافظی هم نمیکنم🤣🤣

منم اصلا بهم زنگ نمیزنیم پیام اصلا

اینستا همو نداریم هیچ ارتباطی نداریم مهمونی به مهمونی همو میبینیم 

خواهرشوهرامم زیاد صمیمی نمیشم اعصاب دخالتاشون ندارم کافیه یه کم رو بدی واااای 😤

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
انگاری بارداری شما و جاریت با بقیه فرق داره😐ما ک باردار شدیم والا خودمو هم غذا درست میکردیم هم خونه ...

منم خودم همه کارمو میکنم حالمم بده ولی ایشون ناز پروردس تا ۶ ماه یا بیشتر میرفت میش مادرشوهر انتظار داشت منم کلفتش باشم