2777
2789
عنوان

جاری پرو

80 بازدید | 1 پست

من باردارم ...امروز یه وسیله پیشش داشتم رفتم بیارمش  دیگه  دخترم بازی میکرد یه کم نشستم..بحث روبارداری  و ویار بود..یدفه گف رو پسرم باردار بودم اینقد حالم بد بود دوسداشتم یکی بیاد غذا برا بچم بیاره ظرفای نشسته و خونه کثیف‌..من توبازداریام هیچ انتظاری ازش نداشتم اصلا تاحالا چیزی بهش نگفته بودم حتی همین حالا هم صددفه اومد دید حالم بده اتفاقا شامشو خورد زد بیرون بدون اینکه ظرفای خودشو بشوره..منم بهش گفتم توک همش پیش مادرشوهر اینا بودی بعدشم چن دفه برات غذا درست کردم میومدی پیشم..بعدشم هیشکی واسه ادم مث خواهر و مادر نمیشه کی بهر کی...خونه منم این مدت اینقد کثیف بود  دختر خواهرم یه روز اومد تمیزش کرد ..تواین مدت خودش ن نگام کرد ن اینکه غذایی برا بچم بیاره برعکس میومد میخورد میرفت منم حرصم از این میگرفت ازش انتظادی ندارم جرا دم دیقه میاد من حوصله بچه خودمم ندارم...خیلی اعصابم از حرفاش خرده ..البته جوابشو بهش دادم‌خانم انتظار داشت من مث کلفت هرروز خونشو تمیز کنم براش غذا درست کنم...یدفه هم رفتم خونشو براش تمیز کردم..ولی ایشون انتظار بیشتر داشت..حالا مثلا داره تلافی میکنه دریغ از اینکه من حرفی بهش زده باشم یا انتظاری داشته باشم خودش شرو کرده