تابه حال دختری دیدین که خیلی خوشگل باشه هم تعریف چهرش بکنن خیره بشن بهش؟ چهرش توصیف کنید یا عکسش بزارید.(افرادی عادی تو خیابون مکان عمومی مدرسه دانشگاه یا هرجایی یا حتی افراد معروف و سلبریتی)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه دختر تو دبیرستان اسمش زلیخا بود مادرش فوت کرده بود پدرش رهاشون کرده بود با خواهر برادر کوچکترش و مادربزرگشون زندگی میکردن خیلی خوشگل بود از اون خوشگلتر ندیدم ولی هیچوقت ندیدم بخنده یا حرف بزنه اصلا دهنش رو باز نمیکرد الان میفهمم افسرده بود مثل مجسمه سرد و خشک بود چهرش غم سنگینی داشت آخرش هم نتونست دیپلم بگیره شوهرش دادن به یه مردی هم سن پدرش که بچههای بزرگ داشت
نمیدونم فقط خوشگل بود شکل عروسک بود ولی بیچاره شانس نداشت دو بار ازدواج کرد دوتا شوهرش معتاد بودن بچشم داد به شوهر اولیش باباشم خیلی مرد خوبی بود ولی یه مریضی بد داشت هعییی