2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

ابجی دوستم اومده بود

بخداا شبیه عروسکا بود از عروسکم زیباتر

چشمها درشت سبز مژه هاش بلند

صورتش گرد پوستش سفیدد موهاش بور عین سیم تلفن فرفری بود خیلی خوشگل بود

بینیش کوچولو بی نقص لباس قلوه ای کوچولو

وای خیلی خوشگل بود هرچقدر نگاه میکردم سیر نمیشدم

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

یه دختر تو دبیرستان اسمش زلیخا بود مادرش فوت کرده بود پدرش رهاشون کرده بود با خواهر برادر کوچکترش و مادربزرگشون زندگی میکردن خیلی خوشگل بود از اون خوشگلتر ندیدم ولی هیچوقت ندیدم بخنده یا حرف بزنه اصلا دهنش رو باز نمیکرد الان میفهمم افسرده بود مثل مجسمه سرد و خشک بود چهرش غم سنگینی داشت آخرش هم نتونست دیپلم بگیره شوهرش دادن به یه مردی هم سن پدرش که بچه‌های بزرگ داشت

چهرش توصیف کن

خیلیییی خوشگلههه بینی شو هر کی میدید فکر میکرد عمله 

مژه های بلند 

موهاش بور 

پوستش سفید بدون هیچ‌ جوشی و ... 🥲 

البته منم مژه هام بلنده و‌ پوستم سفیده و موهامم خرمایی روشنه 😂 ولی این لامصب خیلی خفنه

•💎•

اعضای چهرش چطوری بود

نمیدونم فقط خوشگل بود شکل عروسک بود ولی بیچاره شانس نداشت دو بار ازدواج کرد دوتا شوهرش معتاد بودن بچشم داد به شوهر اولیش باباشم خیلی مرد خوبی بود ولی یه مریضی بد داشت هعییی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
خب توصیف کن ملاک زیبایی اون دوره چی بود؟

لب‌ها نازک چونه کوچولو ابروها نازک و کشیده و کمونی صورت لاغر و استخونی چشم‌ها عسلی رنگ موها و ابرو روشن تقریبا کاهویی،اندامش لاغر و کشیده