dhon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 867 عنوان خانوما کسی هست جدیدا غربالگری سه ماهه اول رو انجام داده باشه 104 بازدید | 13 پست هزینش چقدر شد با سونو پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺 1402/05/11 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9332 من برج ۲ انجام دادم فقد سونو۴۰۰دادم تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!
dhon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 867 من برج ۲ انجام دادم فقد سونو۴۰۰دادم غربالگری انجام ندادی نمیخای انجام بدی کلا پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺
بانو_فیونا عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 9433 نزدیک یک میلیون با بیمه ت اجتماعی your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the 𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
dhon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 867 نزدیک یک میلیون با بیمه ت اجتماعی ممنون عزیزم نمیدونی آزاد ممکنه چقدر بشه پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺
1378aramash عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 4382 1تومن اینا چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁
فییوناا عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 14154 نزدیک یک میلیون با بیمه ت اجتماعی چقدر زیاد من سنو قلب ۴۰۰ حدودا شد با ویزیت دکتر غربالگری اول سنوش بیشتره ؟
بانو_فیونا عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 9433 ممنون عزیزم نمیدونی آزاد ممکنه چقدر بشه فکر میکنم حدود یک و پانصد your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the 𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
بانو_فیونا عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 9433 چقدر زیاد من سنو قلب ۴۰۰ حدودا شد با ویزیت دکتر غربالگری اول سنوش بیشتره ؟ سونو قلب با غربالگری خیلی متفاوته. جاهای خاصم انجام میدن همه سونوگرافی ها ندارن. من غربالگری اول سونوش ۵۰۰شد غریالگری دوم ۷۰۰ your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the 𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
dhon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 867 بعضیا میگن ما اصلا انجام ندادیم یعنی راست میگن انجام ندی مشکلی دارهزن عموم میگه من غربالگری نرفتم اصلا پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9332 غربالگری انجام ندادی نمیخای انجام بدی کلا منظورت ازمایشه؟ازمایش وقتش گذشته بود دکترمم گف سونو مهم تره تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!
dhon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 867 منظورت ازمایشه؟ازمایش وقتش گذشته بود دکترمم گف سونو مهم تره پس فقط سونو دادی دیگه هیچ آزمایش دیگه ای ندادی پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺
oklbdbbswbnb عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 9332 پس فقط سونو دادی دیگه هیچ آزمایش دیگه ای ندادی ن گلم ندادم تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!
dhon مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 867 ببخشید آنقدر سوال دارم آخه خودم دلم میخاد فقط سونو شو انجام بدم جنسیتش معلوم شد پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗 حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺