2777
2789
عنوان

قرص راکوتان سوال دارم

1342 بازدید | 57 پست

دوستان من الان یه ۷یا ۸ روز هر دارم مصرف میکنم زیر نظر پزشک الان ۳ روز کمر درد شدید دارم اگه مشکل از قرصه راه حل ندارید بهم بدید بعد پوست دماغم کامل کنده شده سرخ شد مرطوب کننده ای هم دارید معرفی کنید ممنون 🥲🤞

God does not exist

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من.. خودم میترسم استفاده کنم خیلی.. شما جوشاتون سوراخ نشد جاش؟ در چ حد جوش میزد؟

بری زیر نظر دکتر بخوری مشکلی نداره الان جوشام خیلی کمتر شده نسب به قبل خیلی هم زود تاثیر داره 

God does not exist

جوشات در چه حده؟ 

من زمان پریودیم خیلی جوش میزدم، بعد وکس و اصلاح هم همینطور، الان هر دفعه میرم حموم با سفید اب صورتمو ماساژ میدم خیلی وقته زیاد جوش نزدم اگر دربیارمم در حد یدونه یا دوتاس ، راستی بعد زدن سفید اب صورتتو با اب خنک بشور منافذ پوستو ببنده بهترین موقت برای استفاده ازش زمانیه ک ی کم تو حموم موندی و بخار حموم خورده ب پوستت 

راکوتان عوارض داره 

به شدت باعث خشکی پوست میشه 

دایم پوستتون رو چرب کنید، بالم لب بزنید، حتما صد آفتاب بزنید وقتی میرید بیرون

قرص امگا ۳ مصرف کنید 

ضمنا اگر درد شدید بدن داشتید به پزشک گزارش بدین که دوزش رو کمتر کنه 

منم اوایل همین مشکلو داشتم

و من در بین تمام نداشته هایم تنها خدا را دارم 🌺
بری زیر نظر دکتر بخوری مشکلی نداره الان جوشام خیلی کمتر شده نسب به قبل خیلی هم زود تاثیر داره 

اره دکتر برام نوشت. اما اطرافم ک استفاده کردن دیدم سوراخای عمیقی جای جوشاشون پیدا شده. از شما اینجوری نیس؟

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

سلام منم ۱۳ تا دونه خوردم روز در میان  همون ۵،۶ تای اول ک خوردم کمردرد داشتم با درد پهلو ولی کم کم رفع شد 

صورتت هم با شامپو بچه بشور 

من فقط خشکی لب دارم دیوونه شدم بس خون میاد