2777
2789
عنوان

قرص راکوتان سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 57 پست
منم خیلی آب میخورم چن‌روز پیش رفتم سونو و در عین ناباوری گف هردوتا کلیت سنگ داره😳🤦🏻‍♀️ تا سونو ن ...

چند سالته ک سنگ گرفتی شاید مال سن هم باشه 😐

God does not exist

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واسه جوشای صورتم یه سال مصرف کردم ،صورتم عالی شد هر ماه آزمایش کبدی دادم زمان مصرف خیلی آب می‌خوردم ،پرهیر غذایی ام داشتم ،کنارش میکرو هم میکردم ،داروی دیگه ام میخوردم  ،ولی الان بعد یه سال بدنم دچار اگزمای شدید شده ،رو پاهام رو دستام زیر بغلم گردنم ،همه جا رو درگیر کرده اونقدر میخاره و زخم شده که خجالت میکشم کسی ببینه ،دکتر میگه عوارض راکوتانه، پزشک سنتی رفتم میگه صفرا بدنت خیلی زیاد شده و کبدت آسیب دیده

نترسونم من کلا یه هفته مصرف میکنم 

کاری ب راکوتان نداره عزیزم میگم شاید از قبل سنگ داشتی الان با مصرف این قرص آب بدنت كم شده داره اذیتت میکنه

وگرنه ک خودمم ورق دوممه دارم مصرف میکنم از قبل سنگ داشتم

سلام منم ۱۳ تا دونه خوردم روز در میان همون ۵،۶ تای اول ک خوردم کمردرد داشتم با درد پهلو ولی کم کم ر ...

سلام عزیزم 

من الان از سه شنبه دارم مصرف میکنم مثل شما روز در میون تاوالان دوتا خوردم 

و ب محضی ک اولی رو خوردم کمردردم از فرداش شدید شد 

انگار انتهای ستون مهره و جای لگنم 

موقع نشستن پاشدن درد دارم زیاد 

شماهم همینطور بودین؟

راضی هستین ازین ک راکوتان خوردین؟

من خیلی میترسم کمردردم تا اخر بمونه باهام حقیقتش🥲

سلام عزیزم من الان از سه شنبه دارم مصرف میکنم مثل شما روز در میون تاوالان دوتا خوردم و ب محضی ک اولی ...

سلام نه کمردرد نمیمونه چند روزی هست بعد خوب میشی اره من خیلی صورتم داغون بود خوب شدم ولی دوره مصرف رو تا آخرش نرفتم نصفه ولش کردم الان جوش های ریز دارم اگه میخوای نتیجه ببینی فقط باید دوره رو کامل کنی