2777
2789

شنیدید سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده ویروس جدید داره میاد؟دقیق راجبش نمیدونم ولی انگار یه نوع پشه هستش که اسمش آئدس و خیلی خطرناکه تب استخوان شکن داره

تاکی میخوایم این همه عذاب بکشیم من دیگه ظرفیتشو ندارم این همه عزیزاز دست دادیم...

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

۲۴ ساعت تو پیج و کانالای خبری ام نشنیدم چیزی

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من تا پسرم حرف نزنه هیچ‌کدوم از اینا واسم مهم نیست،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من تواینستادیدم از منبع موثق که کرونام ۵و۶ماه قبل اعلام کرد

اها😂😂😂😂😂😂

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن