2777
2789
عنوان

لاغری بالای ۵ کیلو داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 30 پست
بله  ۱۵ کیلو توی ۴ ماه فقط با رژیم و ورزش  حذف ریزه خواری حذف قندو چربی مصرف اب زیاد مص ...

عالیه آفرین به پشت کارت 

کاش منم اراده داشتم 

نفسم شعر و تنم شعر و روانم شعر است                                من اگر شعر نباشد بخدا میمیرم💖❣🍁🍃
قرص لاغری خوب معرفی کنین

عوارض داره اصلا مصرف نکن 

بجاش پروتئین بخور که جلوی ریزه خواری رو بگیره

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت ان شاء الله کم کنی  من تازه باشگاه شروع کردم  حس میکنم اصلا اراده و پشتکار ندار ...

نگران نباش خودت اجبار کن که سر ساعت بذی بعد ۳ ماه خودت نری  حالت خراب میشه و جزی از روتین زندگیت میشه

عزیزم حتما مولتی ویتامین بخور بعدش کاملا موهات میریزه

موهام‌کلا هیچییی نمونده ریزش شدید دارم 

تنبلی تخمدان و‌کمکاری تیروئید دارم 

میترسم شونه بزنم حجم‌زیادی میریزه دیگ بیخیالش شدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عوارض داره اصلا مصرف نکن  بجاش پروتئین بخور که جلوی ریزه خواری رو بگیره

پروتئین یعنی چی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
عالیه آفرین به پشت کارت  کاش منم اراده داشتم

من عکس اندامای دلخواهمو داشتم و میگفتم من باید اینجوری بشم یه لباس داشتم کوچیک بود میگفتم من باید دوباره این اندازم شه کلا خودمو خیلی تصور میکردم که اندامم خوب شده و فرداش دوباره با ذوق ورزش میکردم 

البته یسالی هست بخاطر کنکورم دوباره اضافه وزن پیدا کردم اما دوباره شروع کردم تو این ۲۰ روزهه ۲ کیلو کم کردم فعلا

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

دوستان رژیمی حتما مولتی ویتامین مصرف کنید.آب زیاد حداقل دولیتریا دوجانوشابه.ورزش ازیک ساعتو نیم بیشتر نشه جواب عکس میده.پیاده روی دو وحلقه هم خوبه خیلی.کالری شماری وهیچ وعده ای حذف نشه من حتی شامو دیرمیخورم ولی به مقدارکافی.میوه وسبزیجاتم که عالیه ولی بازکالریشون بایدحساب شه

از عطاری گیاه‌یشم بگیرم نمیشه؟

اونا که اصلا معلوم نیس چجوری ساخته میشه اصلا بهداشت رعایت شده یا نه بعدشم گیاهی به هرمزاجی نمیسازه و هرچی کم کنی بعد از قطع کردن دارو وزن برمیگرده

پروتئین یعنی چی

مواد غذایی که پروتئین زیادی دارن چون پروتئین یه ماده ایی هست که توی معده دیر تر تجزیه میشه باعث میشه مدت زیادی سیر بمونی و دیگه ریزه خواری نکنی و با مصرف پروتئین اگر ورزش کنی چربیات آب میشه و جاشو با ماهیچه پر میکنه

موادی مثه مرغ و ماهی و تخم مرغ و حبوبات ماست و پنیر پروتئنشون زیاده 

مثلا من صبح به اندازه یه فنجان عدسی میخوردم و تا ظهر سیر بودم ظهر یه تیکه مرغ میخوردم تا شام گشنه نبودم اگه گشنممم میشد اول اب میخوردم اگر رفع نمیشد یدونه میوه میخوردم و شام هم سبزیجات میخوردم کاهو و اسفناج و کلم بروکلی و خیارو گوجه بجا سس هم ماست و اب لیمو و یکم نمک مخلوط میکردم میریختم روش و واقعا جواب داد شبام قبل دوازده میخابیدم که نصفه شبی گشنم نشه خیلی راحت بدون هیچ عوارضی مثه ریزش مو و شلی پوست و... نداشتم 

البته شبام شکمو پهلوهامو هم با روغن ماساژ میدادم چون من اضافه وزنم میره تو قسمت کمر متاسفانه😑

اخه قرارمهر عروسی بگیریم عروسیه خودمه خیلی چاق شدم🥲

خب ۵۰ روز تا مهر وقت هست ورزش کن و تغذیتو درست کن راحت ۵_۶ کیلو لاغر میشی شایدم بیشتر حتی واقعا ارزش نداره بخاطر لاغری سلامتیتو به خطر بندازی