2777
2789

انگار غم دو عالم رو دارم

هعی

هر ماه همین داستانه هاااا

ولی طبیعی نمیشه🤦🏻‍♀️

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها نیستی....

تازه من کلیم میشینم‌گریه میکنم...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...
گریه    

نمیاد

افسردگیه مزمنه انگار

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

ای بابا

دو هفته شو ربط میدیم به پریودی 

دو هفته دیگه شو گردن کی بندازیم😂

جدیدا قرص میخورم کمتر امپرم بره بالا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من دلگیری ندارم سرگیجه میگیرم و سندروم پرخوابی 🥱

من برعکس کم خواب میشم

حس میکنم خیلی بدبختم... حس میکنم همه باهام بدن. حس میکنم پارتنرم دوسم نداره. به نظرتون واقعا اینجوزی ...

منم همینطور

تازه حس میکنم شکست عشقی هم خوردم

ولی حیف که عشق ندارم

گریه میکنم 

با شوهر جان و بچه ها دعوا میکنم

با هرکس که بهم بدی کرده تا نصف شب دعوای خیالی میکنم و بعدشم دوباره گریه

کلا یه خل به تمام معنا میشم

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
گریه میکنم  با شوهر جان و بچه ها دعوا میکنم با هرکس که بهم بدی کرده تا نصف شب دعوای خیالی میک ...

منم بعضی ماه ها اینطوری میشم

اینطوری خیلی بهتره

ولی بعضی موقع ها هم مثل الان فقط افسرده و بی حال میشم،انقد که حال گریه هم ندارم

حال ندارم جواب بقیه رو بدم چ برسه به پاچه گرفتن

اونجوری ادم لااقل تخلیه میشه

یه همچین وقتایی فقط میشینم منتظر پریودی بیاد و بره این سندرم pms کوفتی تموم شه

منم بعضی ماه ها اینطوری میشم اینطوری خیلی بهتره ولی بعضی موقع ها هم مثل الان فقط افسرده و بی حال م ...

نه کجاش خوبه اخه من بعدش عذاب وجدان میگیرم که چرا دعوا کردم  

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن