2777
2789

خانومهای عزیز  لطفا جواب بدین 

از خیلیا شنیدم  مثل خاله عمه مادر شوهر و مادر خودم که میگن  زرده تخم مرغ میزارن روی دستمال تمیز تو حموم میشینن روش برای  رحم خوبه  و زرده رو میکشه بالا رحم  از هرکی پرسیدم میگه زرده  مثل جارو برقی مکیده میشه غیب میشه 

من امتحان کردم نشد 

یعنی من بدنم مشکلی داره

ترسیدم

زرده تخم مرغ اگه خوبه برا رحم ، چرا خود مرغ رحم نداره؟

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا منو شیر موز کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

زرده تخم مرغ خام میکروب داره چه تقویتی اخه 

هزار جور بیماری میگیری 

بعدم رحم با جاروبرقی فرق داره ادم عاقل این حرفا رو باور نمیکنه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
 زرده تخم مرغ اگه خوبه برا رحم ، چرا خود مرغ رحم نداره؟

دمت گرم واقعا😂😂😂😂

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من اولین باره میشنوم

من عمم پسر زا مادر شوهرم همینطور میگفتن میرن حموم روی زرده تخم مرغ  محلی میشستن  

به منم توصیه کردن 

حتی مادر بزرگم  تعریف میکنه  

گفتم امتحان کنم

میگن برای بارداری و گرم کردن رحم  

من عمم پسر زا مادر شوهرم همینطور میگفتن میرن حموم روی زرده تخم مرغ  محلی میشستن   به منم ...

جذب شورتشون میشه فک میکنن رحم کشیده بالا 

پس رحم خون پریود رو چرا از نواربهداشتی نمیکشه؟

تخم مرغ خام صدجور میکروب زنده داره 

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
دمت گرم واقعا😂😂😂😂

جدی میگم بخدا مرغ یه تخمدان راست داره یه پیمانه یه آمبولا و یه لوله تخم بر یا کلوآکی که وصل کلوآک میشه تخمش میفته پایین اصلا چیزی به اسم رحم نداره این بزرگوار 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

زرده تخم مرغ خام میکروب داره چه تقویتی اخه  هزار جور بیماری میگیری  بعدم رحم با جاروبرقی ...

اخه تو تاپیکای قدیمی. همین نی نیسایتم. نگاه کردم. خانوما نوشتن. انجام میدادن. زرده 5 دیقه ای غیب ممیشد 

چمیدونم والا  

من عمم پسر زا مادر شوهرم همینطور میگفتن میرن حموم روی زرده تخم مرغ  محلی میشستن   به منم ...

جنسیت به مرد هست 

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

نکنیا چیز اضافه وارد بدنت نکن. در ضمن میره تو واژنت نه رحمت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.