2777
2789
عنوان

هی خدا دل کسیو نشکونید

106 بازدید | 14 پست

یه خانمی اینجا بود زیر پستش نوشتم حق با اون شروع کرد فحش دادن منم باردارم بهم گفت تو خرابیا معلوم نی بچت از کیه😢خیلی دلم سوخت بعد از چند هفته دیدم نوشته بادارم و زگیل گرفتم😪 خدا کنه کسی حرفای که به من زد کسی بهش نزنه واقعا دوروز گریه میکردم

ولش کن بابا...

این چیزا ارزش نداره خودتو‌و‌اعصابتو و بریزی بهم..

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این خیلی اعتقاد دارم

﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
اخه خیلی بده به تو بارداری به کسی چیزی بگیم کوچیک ترین چیز ادم دلش میشکنه

اره میدونم بارداری دوران حساسیه...

اما دیدی ک چیشد!...

دیگ راجع بهش فکر نکن و خودتو اذیت نکن...

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

می‌دونم سخته اما خودتو زیاد ناراحت نکن دیروز دل منم بدجور شکست تو کوچه یکی از همسایه های جدیدمون با صدای بلند گفت به مامانم چرا دخترت طلاقشو گرفت و بدبخت شد 💔هیچکس تو این محل نمیدونست طلاق گرفتم آخه مگه آدم به ته خط نرسیده باشه چرا طلاق بگیره و مطلقه شه اونو تو عقد💔

خیلییییی دلم شکست 💔 واقعا داغون شدم کل شب نتونستم بخوابم

منم دوران طلاق داشتم حرف خیلی شنیدم خوب درکت میکنم ولی مطمعن باش به روزای خوبم میرسی عشقم

منم دوران طلاق داشتم حرف خیلی شنیدم خوب درکت میکنم ولی مطمعن باش به روزای خوبم میرسی عشقم

ممنونم از دلگرمیت عزیزم واقعا خیلی سخته❤️ انشاالله که نی نی تو سالم بغل بگیری انشاالله که بختش بلند باشه بچه ات❤️