2777
2789
عنوان

مدلینگ

218 بازدید | 12 پست

بچها بیاین نمیخام از خودم تعریف کنم ولی واقعا من هم قیافم خوشگله هم اندامم از بچگی دوس داشتم مدلینگ بشم چندین بارم بهم‌پیشنهاد دادن بخاطر سختگیری و محدودیت خانواده نذاشتن برم تو این حرفه وگرنه آینده ام خیلی خوب بود واقعا دارم حیف میشم توی این خانواده جونیم داره میره عین کوزت همش تو خونه کار میکنم دارم حیف میشم واقعآ

فارغ التحصیل هاگوارتز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال ، اگ اشنا و پارتی نداشته باشی خوب نیس

همه جور ادمی ممکنه سر راهت قرار بگیرع.....

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

منم تجربه مدل شدن رو دارم😂😂ن حرفه ای ها ولی خب پیشنهاد دادن رفتم 

عکسم رو بارها گذاشتم قیافم بگی نگی بدک نیس😄

ولی اینک وارد حرفه مدلینگ بشم ن 

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
منم تجربه مدل شدن رو دارم😂😂ن حرفه ای ها ولی خب پیشنهاد دادن رفتم  عکسم رو بارها گذاشتم قیافم ...

من خیلی علاقه دارم و شرایطشم دارم واقعا ولی شدم کوزت خانواده 

فارغ التحصیل هاگوارتز