2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی لطفااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد قرار نیس یکسره باشه ک اخه تو روز دو یه بار میگیره و ول میکنه ترشح غلیظ داری؟؟

عزیزم من خیلی بی حالم از عصر انقد که نمازمو نشسته خوندم بنظرت طبیعی دمای بدنمم رفته بالا فشارمم کمی پایین چرا اینجوری شدم

عزیزم من خیلی بی حالم از عصر انقد که نمازمو نشسته خوندم بنظرت طبیعی دمای بدنمم رفته بالا فشارمم کمی ...

منم دمای بدنم بالا رفته بود نزدیک ۳۷ بودم عزیزم

فقط سعی کن ب چیزای خوب فکر کنی

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
پریود شدم😭😭😭😭😭😭 دوست دارم بشینم به حال خودم زار بزنم که هرماه امیدوار میشم باز ادب نمیشم

عزیزدلم خودتو ناراحت نکن انشاالله این ماه حتما باردار میشی میدونم خیلی سخته دو سال میشه که من در انتظارم ولی چاره ای نیس این ماه پرقدرت و با تجربه ادامه بده 🌹🌱

عزیزدلم خودتو ناراحت نکن انشاالله این ماه حتما باردار میشی میدونم خیلی سخته دو سال میشه که من در انت ...

واقعا ستته منم یک ساله که اقدامم انشاالله خدا به دوتامونم بزودی بچه بده و رنگ بی بی چک مثبتو ببینیم♥️

واقعا ستته منم یک ساله که اقدامم انشاالله خدا به دوتامونم بزودی بچه بده و رنگ بی بی چک مثبتو ببینیم♥ ...

انشاالله می‌بینیم فقط هنوز به وقتش مونده همین به نیمه ی پر لیوان ببین عوضش میتونی این ماه کلی کار بکنی بری مسافرت بری با دوستات گردش تفریح کنی و پر قدرت ادامه بدی امیدوارم به زودی تاپیک بارداریتو ببینم غمت نباشه 😍🌹