2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی لطفااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 72 پست

منم عقب انداختم دلشو ندارم بی بی بزنم یا برم آزمایش البته بک روز بعد موعد زدم منفی شد الان هر علایمی بگی دارم ولی بازم حس میکنم توهمه و پری آخر سر میاد خیلی سخته سردرگمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد پریودی دارین؟؟؟ زیر شکمتون درد کنه؟؟؟

من شیش روز از موعدم گذشته درد پریود یکسره ندارم روزی دو سه بار میگیره ول میکنه ولی یک ساعت پیش خیلییی شدید گرفت چون به خودم فشار اوردم استراحت کردم آروم شد ولی پری نشدم ممکنه حامله باشم؟ 

من شیش روز از موعدم گذشته درد پریود یکسره ندارم روزی دو سه بار میگیره ول میکنه ولی یک ساعت پیش خیلیی ...

منم از دیروز اینجوری شدم میگیره ول میکنه ولی خیلی جزئی خیلی انتظار سخته من میخوام تا وسط های هفته بعد صبر کنم بعد به آز بدم ،انشاالله که بارداری عزیز دلم‌روشن😍

منم از دیروز اینجوری شدم میگیره ول میکنه ولی خیلی جزئی خیلی انتظار سخته من میخوام تا وسط های هفته بع ...

انشااللهه نیم ساعت پیش درد خیلییییی شدید گرفت فک کنم پریود شم مجبور شدم قرص بخورم 

من شیش روز از موعدم گذشته درد پریود یکسره ندارم روزی دو سه بار میگیره ول میکنه ولی یک ساعت پیش خیلیی ...

اره عزیزم چرا ک نه

درد پریودی اولین نشانه بارداریه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
یعنی منم امیدوار باشم الان درد ندارم دیگه اخه

درد قرار نیس یکسره باشه ک اخه

تو روز دو یه بار میگیره و ول میکنه

ترشح غلیظ داری؟؟

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺