2777
2789
عنوان

تاخیر پریودی لطفااا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 72 پست
بله چاره ای نیس مجبورم شما خودتون کی متوجه شدید باردار هستید چند وقت بعد اقدام‌باردار شدید

من دقیقا ماه 12 اقدامم باردار شدم

روز 40 سیکلم بی بی چک گذاشتم مثبت شد

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله شما چند وقت بعد اقدام باردار شدید

من اردیبهشت سقط شد چهارمین ماه اقدام باردار شدم

شما چند وقت اقدامی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

سلام این ماه هم آمپول زدی؟

تجربه من توی آمپول این بود دقیقا سرساعتش پریود میشدم یعنی مثل شما مدت روزهام کمتر شده بود ولی دقیق بود، میدونستم ساعت۵ پریود میشم 

اگه آمپول زدی و تاخیر داری احتمالا بارداری ولی برا آزمایش و اینا صبر کن

از بی بی چک هم متنفرم

از این روزایی هم که وضعیتم معلوم نیست همینطور

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
انشاالله بسلامتی نینیتون رو بغل بگیرین 😍 علائم چی داشتید

ممنون عزیزم ان‌شاءالله شماهم باردار باشید

بنظرم همون علائم پریودی ک قبلا داشتم

خیلی قابل تمایز نیست 

فقط ضربان قلبم محکم تر شده بود😁 قشنگ صداشو میشنیدم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
سلام این ماه هم آمپول زدی؟ تجربه من توی آمپول این بود دقیقا سرساعتش پریود میشدم یعنی مثل شما مدت رو ...

دقیقا هم دردیم 😔😔 بله آمپول اچ سی جی زده بودم ولی اصلا سابقه نداشت اینجوری بشم ثانیه ها نمیگذره کاش زودتر تموم بشه هی میخوام بیخیال بشم فک نکنم ولی نمیشه

ممنون عزیزم ان‌شاءالله شماهم باردار باشید بنظرم همون علائم پریودی ک قبلا داشتم خیلی قابل تمایز ...

عزمزمه خیلی براتون خوشحال هستم ممنون از نظرتون خیلی برام با ارزش بود ممنون

دقیقا هم دردیم 😔😔 بله آمپول اچ سی جی زده بودم ولی اصلا سابقه نداشت اینجوری بشم ثانیه ها نمیگذره کا ...

ان شالله که بارداری

دقیقا درکت میکنم

من تموم زندگیم متوقف شده

نمیخوام اینجوری باشم ولی نمیتونم

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک
ان شالله که بارداری دقیقا درکت میکنم من تموم زندگیم متوقف شده نمیخوام اینجوری باشم ولی نمیتونم

انشاالله شماهم بارداری عزیز دلم روشن ، اگه باردار بودی بهم خبر بده خیلی خوشحال میشم 😍

درد پریودی دارین؟؟؟ زیر شکمتون درد کنه؟؟؟

پس پانزده روز باید بعد امپول منتظر موند

اگه تا ۱۵ روز پریود نشدی ک انشالله ب حق این ماه عزیز بارداری و پری نمیشی بی بی بزار

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
پس پانزده روز باید بعد امپول منتظر موند اگه تا ۱۵ روز پریود نشدی ک انشالله ب حق این ماه عزیز باردار ...

دو روز پیش گذاشتم ولی منفی بود ولی اصلا به بی بی چک اعتماد ندارم بارداری قبلیمو نشون نداده بود