2777
2789
عنوان

بنظرتون مهد کودک و مدارس بالای شهر خوبن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 19 پست
بنظر من تاثیر داره  یادمه خانواده من خیلی این حرف رو میزدن و آخر من از ی دانشگاه بد قبول شدم د ...

خواهر من تو مدرسه دولتی و در یک منطقه متوسط همیشه درس میخوند و همون سال اول پزشکی قبول شد.پسر دایی من از کلاس اول مدرسه غیرانتفاعی و کلاس قلمچی و.... می‌رفت ،دو سال پشت کنکور موند آخرم آزاد قبول شد

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

من بودم نمیکردم..

تفاوت فرهنگی زیاده. من خودم دبستانمو ی مدرسه دولتی بودم خیلی باهم گرم و صمیمی بودیم همو درک میکردیم. از ی محله بودیم هممون یا فوقش محله های اطراف.

ولی دبیرستان اومدم ی مدرسه تاپ ک مخصوصا بعد این جریانات اخیر کشور، خیلی بام بدرفتاری میشد. سر عقایدم خیلی مسخره شدم تنها شدم دوستی رو نداشتم و ... . (حتی شده بود روزایی رو ک همه دوتایی مبشستن من تنها روی ی نیمکت). کلا اگ این چیزا برات مهمه حداقل الان نفرست ک تحت جو اونجا اون مدلی و با اون فرهنگ بار نیاد بعدا بزرگتر بشه دیگ میتونه خوب و بد رو تشخیص بده فوقش یکم اذیت میشه ولی الان زوده..

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که خودتون تحصیل کرده آید باید بدونید مهارت خود بچه در دوست یابی و ارتباط با بچه های دیگه خیلی مهمتر از صرفا محل جغرافیایی مدرسه هست به خصوص اگر میخواهید مدرسه دولتی هم بفرستید که حتی در مواد آموزشی و تدریس و ....هم خیلی فرقی بین مدارس بالاشهر و پایین شهر نیست

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️