2777
2789
عنوان

دوست پسرم بلاکم کرده چکار کنم

5948 بازدید | 22 پست

سلام دوستان می خوام سر یک مسئله ای ازتون مشورت بگیرم

من بخاطر یه موضوعی دوست پسرمو تو اینستاگرام بلاک کردم اخه اسرار داشت باهم دیگه بریم بیرون منم واقعا شرایطشو نداشتم تحت فشار گذاشته بود منو بعد من سه ساعتی بلاکش کردم یه جورایی قالش گذاشتم اما خوب بعدش از بلاکی درش اوردم و کلی ازش عذر خواهی کردم اولش گفت دیگه نمی خوامت اگه دوستم داشتی بلاکم نمی کردی اما بخشید منو فردای دیگش باهم دیگه رفتیم بیرون کلی غر زد که تا به حال هیچ کس بلاکش نکرده بود اما چند روز دیگه خودش منو بلاک کرده حالا  حدود یک هفته هست که از این موضوع میگذره و هنوز بلاکم البته فقط اینستاگرامو بلاک کرده تلگرام روبیکا رو بلاک نکرده بنظرتون چکار کنم آیا اون باهام کات کرده می ترسم که بهش پیام بدم الکی خودمو کوچیک کنم و اون برگرده بگه دیگه نمی خوامت شما جای من بودین چکار میکردین.

آیا از بلاکی درمیاره؟

منم دیشب بلاکش کردم. گفتم پیام بدی من میدونم با تو 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بهتر که بلاکت کرده چون اگه ادم سالمی بود و اهل تلافی نبود نبایذ اینکارو میکرد

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

اول ک تو نباید بلاکش میکردی چون خیلی کار زشتیه ادم مزاحمارو بلاک میکنه 

دوم اونم نباید تورو تحت فشار میذاشت و حالام ک بلاکت کرده نه پیام بده نه چیزی قیدشو بزن برو سراغ بعدی 🤣