یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای پوست خشک و حساس مرطوب کننده و ترمیم کننده بهترن چون سد دفاعی پوستو تقویت میکنن و نمیذارن رطوبت و آب زیرپوست تبخیر بشه
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
مرطوب کننده هیچ فایده ای نداره. آبرسان و مرطوب کننده همزمان استفاده می کنم اما انگار نه انگار. پوستم ...
پوستت خشکه یا چرب دهیدراته؟ تشخیص این دو تا مهمن
آبرسانو باید رو پوست مرطوب بزنی بعد چند دقیقه مرطوب کننده
نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚
به نظرم پیش یه دکتر خوب اگه میتونی برو حداقل اگه حضوری بررسی بشه آدم خیلی بهتره