2777
2789

بچه ها من چن تا پماد بی حسی موضعی تو کمدم دارم‌چند روز پیش رفتم خونه مامانم دوست شوهرمم اومد خونم پیش شوهرم.بعد که برگشتم خونه دیدم از تو کمد انگار یه چیزی هول هولکی برداشته شده چون یکم بهم ریخته بود و وسایلا سر جاش برگردونده نشده بود بعد دست کردم یکی از همین‌پمادا بردارم دیدم یکیش کم شده.چن تا لیوان هم پیدا کردم که نشون میداد شوهرم و دوستش الکل مصرف کردن و به ذهنم اومد چون تو حال خودش نبوده شاید یادش رفته بعدا یه پماد بگیره بزاره جاش که من شک نکنم یا کمد رو مرتب کنه.بنظرتون درست فک میکنم یا اشتباه

فقط خواهش میکنم چیزی نگید که تاپیک بترکه شاید یکی تونست راهنمایی یا کمکی بهم بکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این موجودات دو پا هیچ چیز بعید نیست 

بعد چرا میزاری میری تا همسرت هرکیو بیاره خونه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
یکی دیگه فک نمیکنم چنین چیزی نیاز داشته باشه که خودشو بی حس کنه چون کارشه نمیدونم عجیبهه و بودارررر

نمیدونم.لیوانا هم سه تا بود ولی اینو دوستش دونفر بودن اون یکی لیوان هم منو به شک انداخته

اصن کلا بجز این ماجرا چی ؟ قبلا 

نه چیزی ندیدم ولی همسرم یه مدته سرده کلا برعکس قبلش انگار از جایی تامین میشه.یکی دوبارم البته فقط یکی دوبار دیرتر از حد معمول اومده خونه

نه چیزی ندیدم ولی همسرم یه مدته سرده کلا برعکس قبلش انگار از جایی تامین میشه.یکی دوبارم البته فقط یک ...

راستش لیوانا سه تا بودن و اینا گاهی آدم تنها تو خونه ۱۰ تا لیوانو کثیف میکنه . نمیشه فقط با این نتیجه گیری کرد

خونه مامانم شهر دیگست چون دیر به دیر میرم چند روز میمونم

چی بگم والا انشالله ک فکرت اشتباه باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
راستش لیوانا سه تا بودن و اینا من گاهی آدم تنها تو خونه ۱۰ تا لیوانو کثیف میکنه گاهی. نمیشه فقط با ا ...

نمیدونم خیلی فکرم مشغوله کلا یه مدته حسم میگه یه کارایی داره میکنه در صورتی که قبلا خیلی بهش اعتماد داشتم