2777
2789
عنوان

بدبختی های من گردن کیه؟

246 بازدید | 14 پست

از روزی که دنیا اومدم خونمون پر از جنگ و دعوا(دعوا ساده نه بدجور شدید) محدودیت حتی اجازه ندارم تا سر کوچه برم از بچگی حسرت یه لباس داشتن پدر بشددتتتتتتتتت سگ اخلاق مریض میشدیم دکتر نمیرفتیم🤦‍♂️همینطور گذشت تا الان 16سالو 5 ماهمه از 14 سالگی هرکاری بگین کردن تا کار مجازی گیر بیارم نشد/:

خودم حس میکنم اول بابام

بعدش خدا چون به اب واتیش زدم تا کار جور کنم کمکم نکرد هیچوقت عوضش تا دلت بخواد بدشانسی اوردم💔🤦‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همون که گفتی،بدشانسی،ولی دیگه سعی کن افسار زندگیتو دستت بگیری با درس خوندن،درامد داشتن،انتخابهای درست،ان شاالله خوشبختی سراغ شماهم میاد اگه تلاش کنی

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱

تار و پود انسان با رنج تنیده شده؛نمیشه ازش جدا شد جز جدا ناپذیر از ما انساناست

درکت میکنم که چقدر تا الان سختی کشیدی:)

ولی اینکه بگی مقصر خداست درست نیست شاید قرار بود تو اون کار اینترنتی که پیدا کنی ضرری برات داشته باشه که خدا صلاح ندونسته کاری برات پیدا بشه

یه چندسال دیگه کنکور میدی دانشگاه شهر دور میزنی کم کم مستقل میشی از خانوادت جدا میشی

پدرتم حتما یه مشکلی داره از بچگیش تا اتفاقاتی که تا الان تو زندگیش افتاده شاید هر کدوم از ما جای پدرت بودیم اخلاقمون خیلی بدتر از اون می شد

البته من نمیگم بابات کار اشتباهی نمیکنه

میگم شاید دست خودش نباشه کاراش 

تار و پود انسان با رنج تنیده شده؛نمیشه ازش جدا شد جز جدا ناپذیر از ما انساناست درکت میکنم که چقدر ت ...

دانشگاه فوقش چهارسال شهر دور باشم بعدش چ غلطی کنم؟ 

غلط کرد هزار بار غلط کرد وقتی مشکل داشت بچه اورد اونم 4تا

دانشگاه فوقش چهارسال شهر دور باشم بعدش چ غلطی کنم؟  غلط کرد هزار بار غلط کرد وقتی مشکل داشت بچ ...

خب دورت بگردم اون چهارسال کنار دانشگاه کار میکنی یکمیم از آشنا قرض میگیری پولارو جمع میکنی بعد دانشگاه خونه اجاره میکنی بعدش که دانشگات تموم شد میری همونجا سر کار دیگه فقط سعی کن رشته های تاپ قبول بشی