2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوست صورتم کرخت میشه و قبلا سردرد داشتم چشمم درد میمد و بعضی وقتا حتی اب دهنمم نمیتونستم قورت بدم یمدت گردنم و بازوم درد اومد قفسه سینم درد اومد و ......هزارتا علام داشت همه رو هم من داشتم 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
بله منم‌مطمنم ولی چه جوری برطرفش کنم

من الان آذر امسال سال سوم که درگیر استرس و دردا عصبیم.از همون اول رفتم دکتر یه سال دارو خوردم و روان درمانی رفتم بهتر شدم خدا رو شکر ولی هنوز قلبم درد میاد .البته مشکل قلبی نیست بخاطر هورمون های استرس قفسه سینم درد میاد.همیشه یه چند درصد علام میمونه.شما با دارو خوب میشی چون من همه علامم رفت فقط قلبم موند.

من الان آذر امسال سال سوم که درگیر استرس و دردا عصبیم.از همون اول رفتم دکتر یه سال دارو خوردم و روان ...

اتفاقا فپقلبم همیشه درد می کنه حتی اکو هم دادم گفتن مشکلی نداری از استرس 

من الان آذر امسال سال سوم که درگیر استرس و دردا عصبیم.از همون اول رفتم دکتر یه سال دارو خوردم و روان ...

اون قرصی که تو تاپیکت هست دکتر به منم داد ولی مصرف نکردم ترسیدم چن سال پیش

اتفاقا فپقلبم همیشه درد می کنه حتی اکو هم دادم گفتن مشکلی نداری از استرس 

دقیقا من اوایل تیر میکشید و بیست چهار ساعت درد میکرد ،بعد تیرکشیدناش خوب شد ولی حالا باز درداش شروع شده.دکترم گفت صد در صد خوب نمیشه همین که بهتر شدی کافیه.دکتر قلبم برام پرپرانول نوشت یماه خوردم.حالا شاید باز رفتم دکتر قلب ....

دقیقا من اوایل تیر میکشید و بیست چهار ساعت درد میکرد ،بعد تیرکشیدناش خوب شد ولی حالا باز درداش شروع ...

من دیگه بی خیال درد قلب شدم به نظرم بهتره بی خیال بشی که درد نیاد سراغت چون میدونم‌مال استرس هست 

اون قرصی که تو تاپیکت هست دکتر به منم داد ولی مصرف نکردم ترسیدم چن سال پیش

اون برا دوستم نوشت  .خودم لورازپام و دلوکستین و آمی تریپتیلین میخوردم.ولی دلوکستین یسال خوردم.اره قرصا اعصاب که خیلی سختن ترکشون و خوردنشون و عوترض که اوایل نشون میدن و....  ....ولی من انقد شرایطم بد بود اگه نخورده بودم مرده بودم