2777
2789
عنوان

گرفتن تولد در کافه به تنهایی🥲!

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 35 پست

نه به نطرم به جای کیک و بادکنک اون روز رو اختصاص بده به خودت برو کافه برا خودت هر چی دلت میخاد بخور برو جاهای دیدنی شهرتون هر جای ک فک میکنی حالتو خوب میکنه .منم دقیقا مث تو ارزوم بود یکبار تولدم سوپرایز بشم هیچوقتم هیچکس برام تولد نگرفت😂بعضی سالها برا خودم یه کیک کوچولو میگرفتم تو اتاق خودم ارایش میکردم لباس خوب میپوشیدم چهار پنج دونه عکس میگرفتم ولی بیشتر دلم میگرفت 

کیک و بادکنک بگیر ببر خونتون 

هم در کنار خانوادت تولد گرفتی و بهتره از تنهایی

هم خانوادت شرمنده میشن میبینن میتونستن برات یه تولد ساده بگیرن و نگرفتن

بعدشم مهم نیست تولد کیه...تولد گرفتن تو اعضای خانواده اینش خوبه که دور هم جمعید

من همیشه برا همه اعضای خانوادم تولد گرفتم اما دوست نداشتم کسی واسه من تولد بگیره...کسیو هم نداشتیم همیشه خخودمون چندتا بودیم

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته دیگه تولد دوستم قرار بود بریم کافه باباش گفته اجازه نمیدم

حالا بیچاره صبح تا شب سر کاره ها یه روز تفریح حق نداریم داشته باشیم  

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه