2777
2789
عنوان

گرفتن تولد در کافه به تنهایی🥲!

| مشاهده متن کامل بحث + 1715 بازدید | 35 پست

اگه نظر بقیه برات مهمه کار خیلی روالی نیست 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار دقیقا خانواده گفتن حالا صبر کن باشه چند روز دیگه یه کاری می‌کنیم

تنهایی رفتم کیک خریدم و سه تا بادکنک تازه نشستم تو پارک نصفشو خوردم عکس گرفتم برگشتم خونه   

تولدت رو بگیر لذتش رو ببر عزیزم 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
مسخره نمیکنن بقیه افراد توکافه

خیلی زشته نکنه توقع داره میزان بغلی بیان برات دست بزنند و آهنگ بتونند سورپرایز بشی و بشه مثل این کلیپای تیک تاک 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

نرو اسی تابلوئه

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت

دوستی، همکلاسی، خاله ای، دختر خاله  ، دختر عمه، دختر عمو، دختردایی

یکیو ببر با خودت تنهایی کافه یه جوریه

اگه کسی باهات نیس برو بیرون قشنگ خوشبگذرون بعد برو اتلیه عکس بگیر

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

دوستاتو دعوت کن یا خونوادتو دعوت کن کافه ولی ازشون هدیه نخوا.. حس میکنم تنهایی تو کافه با بادکنک بری بیشتر تنهاییتو حس میکنی و اذیت میشی.. نمیدونم کدوم شهری و فرهنگ مردمت چیه ولی ممکنه نگاهاشون اذیتت کنه اگه شهرت کوچیکه... درکل اگه هیشکی باهات نیومد برو کافه و برای خودت تولد بگیر و به هیچکسی اهمیت نده.. زشت نیست اصلااااا مهم این عمریه که داره همینطوری تند میره جلو و ما هنوز خیلی چیزا رو تجربه نکردیم