2777
2789
عنوان

خانوما تاحالا رفتین تو زندگی کس دیگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4597 بازدید | 301 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون علت همچین اتفاقایی چیه؟ نگید تنوع طلبی مردا. چون قبلا این داستانا خیلی نبود. چه چیزی باعث شده الان انقدر خیانت زیاد بشه درصورتی که زمان پدر و پدر بزرگامون نبوده
 کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
با مردن چی درست میشه؟ دعا کنیم این بی عفتی ها و بی حیایی چه واسه زن و چه واسه پردها از ببن بره. کی گفته زن مسبب خیانته. گناه مرد بیشتر نباشه کمتر هم نیست. هردو به یک اندازه مقصرن. کاش کسی نبینه
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....
نخیر عزیزم اصلا اینطور نیست.. مردی که اینطوره مردیه که نه شعور داره و تربیت و حس مسئولیت در قبال تعهدی که داده. اصلا هم اینطور نیست که مردها ضعف داشته باشن. اگر ضعفی هست ضعف فرهنگیه فقط نه چیز دیگه. زن و مرد هم دقیقا اندازه هم مقصر هستن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
ما یه آشنایی داریم یعنی فامیل یکی از فامیلامونه. عاااااشق شوهرش بود ولی تو جونی و با دوتا بچه شوهرش فوت کرد. من خیییییلی غصه خوردم و مطمئن بودم این دیگه نمیتونه با کسی ازدواج کنه ولی قبل سال شوهرش با یه پسر که تو دوران عقد بود ریخت روهم و زندگیشو نابود کرد و به طلاق کشوند و بعدم کات شدن. الانم زن صیغه ای یه مرد زن و بچه دار که از خودشم چندسال کوچیکتره شده و جالبه بچه دارم شد ازش و هنوز باهمن.
هدف خاصی نداشتم. هرکی دوس داره نظر بده
ﺳَﺮ ﺳِﻮﺍﯾﯽ ﻭ ﻧَﻢ ﻧَﻢِ ﻭﺍﺭﺵ.... ﺗﻪ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﺑﻮﺭﺩِﻥ ﻭ ﻣِﻪ ﻫﺎﺭِﺵ ﻫﺎﺭِﺵ.... ﮐَﺌﻮ ﺁﺳﻤﻮﻧﻪ ﮐِﻤِﻪ ﺳِـــــﻔﺎﺭﺵ.... ﻣِﻪ ﺩﻟﺒﺮ ﺭﺍﻩ ﺩِﺭﻩ نَﺌﯿﺮﻩ ﻭﺍﺭﺵ....