من نرفتم .... ولی یه جا کار میکردم یه آقایی بود تازه هم ازدواج کرده بود... خیلی سر و گوشش میجنبید ... همش ازم تعریف میکرد... از چهرم از همه چی.... اوایل نمیدونستم متاهل اصلا واسم مهم نبود ولی بعدش که فهمیدم دیگه سعی میکردم دو و ورش آفتابی نشم.... البته ربط زیادی به تاپیک شما نداشت خخخخخخ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای من عجیبه که افکار یه عده فقط حول این محور میچرخه... یا دنبال اینن ببینن کی خیانت کرده یا کی خیانت میکنه یا ارزو کنن زنها ال و بل بشن که شاید شوهراشون نگاهشون کنه.... اصلا قابل درک نیستن.. راحت هم به زبون میارن و میگن.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد
من قبلا با یه نفر دوست بودم عاشقش بودم بعد رفت عقد کرد ولی من نمیتونستم ازش دل بکنم وابستش بودم و به دوستیم باهاش ادامه دادم بعدش اون اقا تو دوران عقدش با زنش مشکل پیدا کرد شدید ولی نه بخاطر من دختره خودش خیلی بد اخلاق بود ولی تا امروز که ازدواج کردم هنوز عذاب وجدان دارم نکنه زندگیشو من خراب کردم ولی اصلا علیه زنش تحریکش نمیکردم سنم کم بود و عاشقش بودم ...😳😳😳😳
سه اصل
هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن
حرمتها شکسته میشود............
هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن
تبدیل به وظیفه میشود..............
هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش
تبدیل به منت میشود