2777
2789
من دانشجوام ولی بشدت نیاز به کار دارم کارای دانشجویی پاره وقت پیدا نمیشه اگرم بشه پولی به ادم نمیدن ...

عزیزم چه رشته ای هستی چه دانشگاهی میری واین ک خانوادت کمکت نمیکنن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه رشته ای هستی چه دانشگاهی میری واین ک خانوادت کمکت نمیکنن؟ 

روانشناسی 

الان ۲۷سالمه تازه ترم ۴ام 

خانواده فقط شهریه میدن من حتی سالی یه مانتوام نمیتونم برای خودم بخرم برای پول رفتو امدم میمونم 

اگرچه که تاالان از ترس اینکه نتونم خرج خودمو بدم دست دست کردمو نرفتم دانشگاه

شهریمم با کلی منت میدن میگن تو الان باید بچه بغلت باشه ما هنوز خرجتو میدیم

منم هم غرور دارم هم میخوام دستمم تو جیب خودم باشه با این سن حس میکنم همه به یه ثباتی تو زندگی رسیدن ولی من همچنان دارم دستو پا میزنم

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
روانشناسی  الان ۲۷سالمه تازه ترم ۴ام  خانواده فقط شهریه میدن من حتی سالی یه مانتوام نمیت ...

چقدتجربه واستعدادتواین زمینه داری ...ببین توداری درسی میخونی ک درآینده برات شغل ایجادکنه پس یچیزی بخون ک بتونی باهاش درآمدداشته باشی الان روز گذرتو باشغلای پاره وقت بگذرون یایه مهارت یادبگیرمث ارایشگری و.. انگیزتوببربالا تودخترقوی هستی نگفتی چ دانشگاهی میری

روانشناسی  الان ۲۷سالمه تازه ترم ۴ام  خانواده فقط شهریه میدن من حتی سالی یه مانتوام نمیت ...

ن عزیزم همه مشکلات توی زندگیشون دارن بااین گرونی واینا حتی مردهاهم الان سه شیفت کارمیکنن ...

باعلاقه درس بخون یه تایم پاره وقت برای کاربذار اگرمیتونی رابطه دوستی هم باکسی داشته باشی بدنیس ولی اشتیاقتوببربالانسبت ب زندگی آهنگای انگیزشی دانلودکن وگوش بده نذاراصلااصلاباهیچ فکرمنفی انگیزتوازدست بدی

چقدتجربه واستعدادتواین زمینه داری ...ببین توداری درسی میخونی ک درآینده برات شغل ایجادکنه پس یچیزی بخ ...

روانشناسی اگه ادامه بدم نمیتونم باهاش درامد داشته باشم؟ دانشگاه ازادم 

مهارت هم یمدت رفتم ارایشگری یادبگیرم ولی اصلا از جوی که داشت خوشم نمیومد

انگیزمو سر همین که هیچکس حمایتم نمیکنه حتی کلامی از دست دادم

هربارم هرکاری خواستم شروع کنم همه گفتن نه تو نمیتونی نه سخته بازار کار نداره ازین حرفا

🔅هرکسی که ملاقات می‌کنید در حال جنگ در میدانی است که شما هیچ چیز درباره‌اش نمی‌دانید                                                                    " مهربان باشید.همیشه "
روانشناسی اگه ادامه بدم نمیتونم باهاش درامد داشته باشم؟ دانشگاه ازادم  مهارت هم یمدت رفتم ارای ...

بحرف بقیه اهمیت نده همیشه باکسی صحبت کن ک درکت کنه ...روانشناسی بایداستعداد وتوان دادن راه حل ب کسیوداشته باشی میتونی اینکاروانجام بدی؟

بحرف بقیه اهمیت نده همیشه باکسی صحبت کن ک درکت کنه ...روانشناسی بایداستعداد وتوان دادن راه حل ب کسیو ...

به بعضی ها اره

مثلا به شاخه کودک و سکسولوژیست و نوجوان علاقه دارم فکر میکنم میتونم

اما زوج و خانواده اصلا 

تحصیلی شغلی هم اصلا 

بحرف بقیه اهمیت نده همیشه باکسی صحبت کن ک درکت کنه ...روانشناسی بایداستعداد وتوان دادن راه حل ب کسیو ...

ولی اینم بگم که شک دارم که همونارم میتونم یا نه

کلا اعتماد بنفسم زیر صفره نمیدونم اصلا تو چی خوبم تو چی بدم