2777
2789
عنوان

متاهلم.پسرخالم ک خواستگارم بوده بهم زنگ زده

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 21 پست

بعد اگه نا مربوط بود به شوهرت بگو با آرامش ولی از شوهرت قول بگیر دعوا راه نندازه چون شرایط روحی شوهر خالت وخیمه فقط بهش خبر بده که چیز پنهانی نباشه تا پسر خاله ات سو استفاده کنه مثلا بگه من زنت در ارتباط بودم و ...

اول بهش پیام بده رسمی بگو پیام دادین پسرخاله کاری داشتین با شوهرم بیرون بودم روی کلمه شوهر تو پیامت ...

به نظرم بگه گوشی دست شوهرم بوده جواب نداده

گفت بپرسم چه کاری داشتی

این جوری فکر می کنه

شوهرش از تماس باخبره خودش رو جمع میکنه

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بنظرتون چیکار کنم خانومای با تجربه دیشب فیلم عقدمو دیدم دختر عموی شوهرم داره پشت من می‌رقصه جوری که رو برو شوهرم باشه با آهنگ عارف کی بهتر از تو همش شوهرمو نگاه می‌کنه تو فیلم بنظرتون باید چیکار کنم حالم خیلی بده به شوهرم گفتم توام نگاهش میکردی گفت نه به خدا من هجده سالم بود عشق اولم تو بودی من اگه اونو میخواستم می‌گرفتم خانوادش آخه پنج سال راضی نبودن بیاد خاستگاری من 

دختر عموش از ذهنم نمیره حس میکنم اون لحظه شوهرم اگه نگاهش به اون بوده دق میکنم با اینکه قسم خورد اونو تو مجلس نگاه نکرده

جواب بدی برادرش زنده میشه؟ مسلما نه

پس ریجکت کن و بلاک کن

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
وای شوهر خواهرم دو روز پیش بهم اس ام اس داده عاشقتم منم میترسم به شوهرم بگم تاپیک اخرم سر بزنید  ...

تو رو خدا بس کن بابا همه هم گفتن کم سرکار بذار بازم....

کاربر قدیمی نیستم ولی جدیدم نیستم  شمارم ک گم شد نتونستم بازیابی کنم  اکانتمو 🥲کاربر ۹۶