2777
2789
عنوان

احساس پر بودن معده

1502 بازدید | 9 پست

بچه ها یه دو ماهیه تقریبا معدم خیلی اذیتم میکنه،همش حس پر بودن معده دارم،بدون علائم دیگه،یعنی همش حس میکنم الاناس که بالا بیارم،با وجود اینکه میلی به غذا ندارم و چیزی نمیخورم،رفتم دکتر بهم گفت چیزیت نیس از استرس و اعصابه!فقط قرص رابزول ناشتا داد بهم و به قرص اعصاب که عوارضشو خوندم تو گوگل انقد زیاد بود نخوردمش،خب مگه میشه بی دارو بمونم،از یه سمت دلم میخواد برم اندوسکوپی معلوم شه چمه ولی از اندوسکوپی میترسم،اخرین بار ۶/۷ سال پیش اندوسکوپی کردم ک ورم معده و زخم معده داشتم،شما هم مثه من شدین تاحالا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفخ معده نیس؟ برودکتر خوب شی

رفتم دوبار،هر دوشون گفتن که از استرسه،یکیشون که حتی قرص هم نداد،یکی دیگه فقط رابزول داد،ولی نفخ ندارما،فقط حس میکنم معدم ورم کرده،نمیدونم والا

آره عزیزم همسرم هم مثل شماست ولی اون همش بالا میاره ..رفتیم دکتر آندوسکوپی کرد گفت معدت تنبل شده ..ه ...

منم تو فکر اندوسکوپی رفتم،کفتم لااقل خیالم راحت میشه بعدش،ولی میترسم خیلی😅

مشکل اعصاب و روانته فک کنم مشکل گوارش احساس میکنم داری توی مدفوع کردن مشکلی نداری؟

اخه ادم ارومیم،دور و اطرافمم همه چی ارومه خداروشکر،نمیدونم چرا ربط میدن با اعصابم،نه مشکلی ندارم فقط گاهی اگه خیلی معدم حس پر بودن کنه با عرض پوزش کمی ممکنه اسهال باشم،ولی همیشگی نیس