2789
عنوان

طلسم جادو دعا

189 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها تا حالا جایی دیدید یا شنیدید که کسی ، کسیو جادوی سیاه کنه یا طلسم بد براش بگیره ، اما به خودش برگرده و اتفاق بدی واسه کسی که طلسم گرفته بیوفته؟ 

اگه تجربشو داشتید حتما بگید خیلی احتیاج دارم بشنوم و اروم شم 🙏🙏🙏

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندبار بگم هیچ فایده نداره ملت همه میکنن

من بیشتر آدمایی که دیدم رفتن سمت اجنه و دعا و طلسم و هر کوفت و زهرماری اینا بیشتر واسه اون کسی که واسش دعا میکنن کمتر بدی میاد البته اگر اونا ایمان به خدا داشته باشن چیزیشون نمیشه ولی اونی که دعا میکنه این جنا همش باهاشن ولشم نمیکنن میگن جن از روح تغذیه میکنه خیلی مورد دیدم زندگی ها پاشیده تروخدا نکنید اونایی که دعا میکنن...

چندبار بگم هیچ فایده نداره ملت همه میکنن من بیشتر آدمایی که دیدم رفتن سمت اجنه و دعا و طلسم و هر کو ...

بچه ها من دو هفته ای میشه بی قراری دست و پا دارم.  بی انگیزه و بی طاقت شدم و همش با بچه ها و شوهرم دعوا میکنم،  بدخواه زیاد دارم. من توهم زدم یا چه؟ 

بچه ها من دو هفته ای میشه بی قراری دست و پا دارم.  بی انگیزه و بی طاقت شدم و همش با بچه ها و شو ...

ممکنه دعا کرده باشن همه چی دست خودته به خدا تکیه کن و امیدداشته باش قرآن و مفاتیح و نماز بخون واقعا اثر دارن

برا هیچکی بد نخواه و منتظر بد براش نباش.واگذارش کن بخدا.خدا خودش میدونه.دعا کن آدم بشه

نه عزیزم واسه کسی بد نمیخوام ، میخواستم ببینم کاری که با من کردن سرشون میاد یا نه  ؟ اخه من نابود شدم اونا دارن خوشحال زندگیشونو میکنن 

من چند سال زندگیم به خاطر طلسم یه از خدا بی خبری تو جهنم بود همش از این دکتر به اون دکتر. البته برای شوهرم نوشته بودن. خودمونم تو خونه پیداش کردیم ولی یه قسمتشو پیدا کردیم بقیه شو انگار دفن کرده بودن و سوزونده بودن به خدا تا باطلش کردیم پدرمون در اومد. ولی اونی که انجام داده هیچیش نشد تازه زندگیش بهترم شده. خدا ازش نگذره 

یه مرده بود قدیما خودش خراب میکرد خودشم درست میکرد از هر دو طرف پول میگرفت پسرش داماد بود بی دلیل تب کرد مرد بچه هاش همه تو فقر وفلاکتن یکی دیگه یه خانم بود دعا میکرد برای دیگران اونم پسرش داماد بود سرطان گرفت سر چند روز مرد یکی از فامیلام برای خواهرم بختشو بست که با پسرش ازدواج نکنه به وضع بدی افتاد سن کم مرد وبیشتر بچه هاش بچه دار نشدن اینم در وقت جان دادن اسم خواهرمو صدا میکرد که منو ببخش

یه مرده بود قدیما خودش خراب میکرد خودشم درست میکرد از هر دو طرف پول میگرفت پسرش داماد بود بی دلیل تب ...

مرسی عزیزم اروم شدم ❤