2777
2789

زایمان کرده چجوریه من میخام هفته دیگه برم

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

افتضااااااح من بچه برادرم اونجا از دست ماما افتاده بود رو زمین موقع زایمان به ما نگفتن. دو روز بچه موند بعدم مرد‌. کلی آزمایش گرفتن و اینور اونور بردیم. رفتیم جای فرهت اون گفت بچه آسیب دیده . تو کمر خود زن داداشمم کلی آمپول زده بودن که زود بچه به دنیا بیاد الان همیشه کمر درده. تازه سزارین هم بوده،برو موسی ابن جعفر. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضااااااح من بچه برادرم اونجا از دست ماما افتاده بود رو زمین موقع زایمان به ما نگفتن. دو روز بچه م ...

الهی بمیرن خداصبربده ناجاچجوریه‌؟

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭
عزیزجان اون تاپیک قفل شد میخاستم بگم،پدوفیل یعنی بچه دوست پارافیل یعنی انحراغ جنسی

اشکال نداره گلم