یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معلم عربیمون بنده خدا خیلی چاق بود و ۱۰کیلو طلا همش بش آویزون بود تو دستش جا نداشت انقد ک النگو داشت اومد بشینه رو صندلی صندلی رفت عقب ایشونم پهن زمین شد کلاس منفجر شد از خنده خودشم هم گریه میکرد هم میخندید🤣🤣🤣
👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
یه روز رفته بودم کتابخونه مدرسه بعد یه کتاب رو برداشتم و رفتم تو لیست بنویسم که چه کتابی انتخاب کردم بعد دیدم یکی از صمیمی ترین دوستانم که باهاش قطع ارتباط بودم کتابی که قبلا خونده بودم رو ور داشته منم شروع کردم گفتم تو خجالت نمی کشی کتاب منو ور داشتی خودش اونجا نبودا همین طور نشسته بودم با خودم حرف میزدم همین طور که داشتم حرف میزدم با خودم یهو همون دوستم دیدم اومده تو سرشو انداخته بودم پایین داشت به حرف های من گوش می کردم 😬😬😬یعنی همون لحظه آب شدم از خجالت😁😁😁