2777
2789

من پسر داییم یک سال از خودم بزرگ تره پارسال واکسن 16سالگی زد کل فامیل از مامانبزرگ بابابزرگ و خاله و مامانم همه زنگ روزی دو بار زنگ میزدن حالش میپرسیدن 

الان من دیروز رفتم واکسن زدم خاله ها مامانجونم همه زنگ زدن ولی یه نفرم حالمو نپرسید 

دستم انقدر درد میکنه انگار تیر خورده از همشونم ناراحتم 

😑😑😑 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واکسن حال پرسیدن داره:/😐

من فلجم بشم کسی نمیپرسه🤦‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

دیگه واکسن زدن که عیادت و احوال پرسیدن نداره خاهرررر

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه واکسن که دیگه حال پرسیدن نمیخواد اونم توی بزرگسالی باز واکسن ۲ ماهگی بود یه چیزی

اگر از پسر داییم میدیم کسی نمیپرسه منم توقعی نداشتم 

حتی صبح خاله م زنگ زد مامانم خونه نبود نگفت واکسن زدی خوبی الان

هیچی فهمید مامانم نیس سریع قطع کرد

اسی پسرعموت چی شد. بهت زنگید. چیکارت داشت

اگه جواب داد بی زحمت لایک کن

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔