2777
2789
عنوان

ازدواج و تفاوت سنی بالاااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 64 پست
من تازه عقد کردم اختلاف سنی ۱۶ سال تعریف نمیکنم ولی از لحاظ ظاهری ام مشکلی نداشتم اصلا تازه خواستگار ...

خوشبخت باشی ولی دلیل این کار چی بوده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اصلا عاقلانه نیست بخاطر دوست داشتن و وابستگی خودشو بدبخت نکنه

سلام عزیزم منم می‌دونم هم دانشگاهی ام و دوستم ی علوم پزشکی ایم. زنگ زد رفتم پیش اش گفت فلانی فلان سال اونقدر رنگ پریده بود و نگران هی می‌گفت من چکار کنم .انگاری خبر مرگ عزیز دادن بهش . پیام تون نشون میدم بهش میشه آروم بهش بگی و منطقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه دلیل بیاری بخدا شک . من دیدم اش هنگ کردم من پرستارم و کمک کردم حالش بهتر بشه نتونستم سرزنش کنم ...

خب زیاده گلم ۲۴کجا ۴۰کجا دختر خانم  توسن جوانیه پسره روبه میانسالی هس برن توزندگی دختر بشه ۳۰پسره میشه ۵۰

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

بگو برو ازدواج کن چند سال دیگه وقتی سلیقه‌هاتون به همدیگه نخورد اون موقع میای پیشم میگی عجب غلطی کردم با این شخص ازدواج کردم 

این روزها برای اینکه از هم سو استفاده کنند تنها نمونن بهم دیگه میگن عشقم
عزیزم واقعا خیلی زیاده  کات کنه اذیت میشه ولی بهتر از یه عمر کات کردنه

سلام بله منم می‌دونم شما خودت ببینی دختر میفهمی من چرا نگرانم . دختر خوبی رشته خوبی میخونه اما میگه نمیتونم بلند شم بعدش به کسی نمیتونم اعتماد کنم 

سلام بله منم می‌دونم شما خودت ببینی دختر میفهمی من چرا نگرانم . دختر خوبی رشته خوبی میخونه اما میگه ...

اشکال نداره یه مدتی خودش می فهمه الان یکم هیجان داره 

می دانستم زَهر است...چشیدم!
منم با استادم که نزدیک ۱۸ سال ازم بزرگتره نامزد کردم،به تازگی من ۲۰ ایشون ۳۸ هنوز نمیدونم اشتباه ...

یاخدااا😑😑😑

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
میخواستم بگم من ۲۶سالگی ازدواج کردم دوستت هنوز ۲۴سالشه اشتباه نوشتم خداروشکر شاغل هست کار خوب داره ...

چه میدونم منم همین فکر داشتم رفتم بالا سرش انگاری شک بشه نمیتونه راه بره بخدا . 

الهی من نبودم این وضعیت ببینم چون خودم هم از لحاظ روحی درست نیستم .