2777
2789

دوست صمیمیم از دبیرستان باهمیم ولی زیاد درارتباط نیستیم باهام من سرکار میرم اونم خب زندگیش قوانین خاص خودشو داره نمیتونیم باهم باشیم واینکه جدیدا از،حرفای خاله زنکی خسته شدم نمیتونم ساعت ها تلفنی باهاش حرف بزنم بیشتر از ۱۰ دقیقه واقعا کشش ندارم ولی اون ۲ ساعت بی هوا حرف میزنه

از،وقتی باردار شده هی گفتم برم ببینمش براش وسایل ببرم واقعیتش انقدر کلاس دارم و مشغول شوهر یا مادرشوهرم نمیرسم دوبار وقت کردم برم دلمه درست کردم هربار ببرم براش یا خونه نبوده یا تلفنشو جواب نداده

حالا اخرای بارداریش گفتم من دلمه میپزم ماشین داری من ماشین ندارم بیا اخر وقت دلمه و ترشک ببر برات گذاشتم گقت میام خداشاهده تا۱۲ شب منتطر موندم حتی یه،زنگ نزد پیام دادم جواب نداد . صبح پیام داده،دیر از دکتر اومدم نرسیدم بیام حالا صبح زنگ زدم دلمه هارو خودم بیارم جواب نداده باز دیگه میخام دور همچین ادمی رو خط بزنم جالبه دوبار جواب تلفنشو نمیدم میشم ادم بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خانم های باردار رو واسه خودتون بت کردید 

فکر میکنید هر کاری بکنند از روی ویاره 

نه گاهی عقده گشایی میکنن عمدا ناز میکنن من خودم زن هستم دیگه بخاطر شغلم شناخت دارم 

برای خودت عزت و احترام قائل باش 

برای حفظ آرامش روح و روانتون هم شده، از چنین آدمی دوری کنید...

البته شاید بخاطر بارداری اینجوری شده... بارداری هورمون ها تغییر میکنه، مال هرکسی یک مدل!!

و اینکه دستتون طلا، چه دوست ماهی هستید، انشاالله همون ی دوست مهربون مثل شما داشته باشیم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چرا خانم های باردار رو واسه خودتون بت کردید  فکر میکنید هر کاری بکنند از روی ویاره  نه گ ...

من خودم بچه ندارم تجربه ندارم

گقتم میگه الان حسادت میکنه بهم سر نمیزنه دیگه واقعا از چشمم افتاد

من مجردم  یه همچنین دوستی دارم  همش حرف خودشو میخواد لج بازه تو دانشگاه پیرم کرد 

گفتم دانشگاه تموم بشه رابطه رو باهاش تموم میکنم اصلا حوصلشو ندارم اونم زنگ میزنه حرف نداره ها ولی الکی 2ساعت میمونه پای تلفن.تموم شد دانشگاه منم دیگ جوابشو ندادم 

برای حفظ آرامش روح و روانتون هم شده، از چنین آدمی دوری کنید... البته شاید بخاطر بارداری اینجوری شده ...

ذاتا دوریم رابطه آنچنانی نداریم

ولی خب گفتم به خاطر بارداریش برم و خیلی اصرارم میکرد برم