2777
2789
عنوان

کیا علایم دندون دراوردن بچه رو بلدن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 21 پست
بذا بیدار شد لثه هاشو نگا کنم بدبختب نوبت واکسنشم‌فرداس میترسم بزنم حالش بدتر شه

چک کن اگه تب داشت اصلا واکسن نزن. بزار یه هفته دیرتر.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذا بیدار شد لثه هاشو نگا کنم بدبختب نوبت واکسنشم‌فرداس میترسم بزنم حالش بدتر شه

اگر اگر مریض احوال ۱هفته دیکه بزن

از الان بیقرار میشن و ۲ماه طول میکشه تا دندون دربیارن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

اگر اگر مریض احوال ۱هفته دیکه بزن از الان بیقرار میشن و ۲ماه طول میکشه تا دندون دربیارن

چقد سخت😢

هفته بعدم مسافرت اجباری یاید بریم ختم اقوام😥

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
چقد سخت😢 هفته بعدم مسافرت اجباری یاید بریم ختم اقوام😥

انشالله هر چ ک هست خیر باشه

درضمن بیقراری بچه بخاطر گرمی هوا هم میشه

آب جوشیده ولرم شده ک خنک باشه ن یخ؛ با شیشه شیر یا با قاشق چای خوری چیزی بهش بدید

اونم ادم تشنه اش میشه تو این هوای جهنمی   

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

انشالله هر چ ک هست خیر باشه درضمن بیقراری بچه بخاطر گرمی هوا هم میشه آب جوشیده ولرم شده ک خنک باشه ...

ممنون گلم

ابم میدم بهش

اخه خونه کولر روشنه و یه هفتس که اشتهاشم کم شده😢

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید