2777
2789
عنوان

چرا شوهرم انقدر ازارم میده😪

702 بازدید | 25 پست

۶ سال ازدواج کردم تو این ۶ سال با خانوادش یه ساختمونم و اکثر مواقع ۹۰ درصد با اوناییم همیشه کارای اونا رو من و شوهرم میکنیم اخر هفته ها باهمیم 

الانم که تابستون همش با اوناییم اخر هفته ها با اوناییم

همسرمم با خانوادم رفت وامد نداره اصلا تا حالا نشده یه بار اخر هفته ها با اونا باشیم مهمونیم دعوتم میکنن همسرم نمیاد تنها میرم 

الان بعضی وقتا جمعه ها دعوتم میکنن فامیلامون برا مهمونیا بعضیاشو میرم بعضیاشو نمیرم 

حالا جمعه منو دعوت کردن مهمونی با انگشت خط،نشون میکشه برا من میگه میبینی الان ۴ جمعس نمیریم باغ 

درحالیکه دو تا جمعس یه جمعش مریض بودم من یه جمعشم خودش نبود 

گفتم من باهات نبودم گفت تو این ۶ سال هیچ وقت نبودی خیلیییی سوختم من از همه چیم زدم به خاطر این ادم حالا میگه هیچ وقت نبودی کنارم 

گفتم خیلی نمک نشناسی خییییلییی 

گفتم نبودم از این به بعدم نمیخام باشم دیگه تویی که نمیفهمی ....

حالا ناراحتم شده میگه تو به من فحش میدی بی احترامی میکنی . اصلا مهمونیا اینجور چیزا مهم نیست برام میتونم نرم همنطور که خیلی وقتا نرفتم ولی تا کی تنها باشم هی سرکار نرم اینور نرم اونور نرم خودشم که فقط با برنامه های خودش یا سرکار یا باغ پیش خانوادش ..... نمیدونم کار درست چیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مرد به دنیا اومده تا خون زن رو توی شیشه کنه، چون ما زن ها بد پبختیم، چون خدا صدامون رو نمیشنوه.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

عزیزم شما اینقدر بودی و خوب بودی ایشون براش عادی شده

یه مدت باید بد باشی، احترام نذاری و به هیچ وجه، تاکید می‌کنم به هیچ وجه پیش خانوادش نری و فقط اگر تو ساختمون دیدی یه سلام ساده بکنی

اونم برای اینکه نگن بی ادبه و به بزرگتر سلام نمیده

وقتی اصلا و ابدا نری، اون موقع قدرتو میفهمه

این باغ ها خراب بشه رو سر شوهرامون ب حق ۵ تن.. مال منم قراره فردا بره باغ.. نکبت

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
چون مرد به دنیا اومده تا خون زن رو توی شیشه کنه، چون ما زن ها بد پبختیم، چون خدا صدامون رو نمیشنوه.

چون زن از حق خودش دفاع نمیکنه‌اگر نه هیچکس تو این دنیا نمیتونه یکی دیگه رو آزار بده

سعی کن خیلی محترمانه و با سیاست خودتو کنار بکشی و خیلی دیگه قاطیشون نشی و با دوستان و فامیل خودت رفت و آمدکنی ،اینکه مدام با اونا باشی و از علایق خودت بزنی به نظرم درست نیست و بعدها پشیمون میشی ،ولی کم کم شروع کن تا مشکلی پیش نیاد.