2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید...

123 بازدید | 9 پست

سلام 

بدون هیچ قضاوتی لطفا کمکم کنید خیلی مشکل دارم توروخدا 😔

من 20 سالمه دوساله ک طلاق گرفتم ت این سن کم مجبور شدم ب ازدواج و طلاق... 

چن وقته با یه پسری دوست شدم و. خیلی همو. دوس داریم 22 سالشه 

خانوادش نظامین و شهری ک زندگی میکنیم کوچیکه 

چن شب پیش ب خانوادش از من گفته ک من این خانوم میخام خانوادش دعوا راه انداختن ک اون مطلقه هست 

و هزار حرف بستن ب من.. 

دیشب رفتن واسه دختر عموش نشون بردن یه حلقه 😔😔

این اومد جای من باهاشون نرفت گوشیشم خاموش کرد 

بعد ک اخرشب رفت خونه پدرش اونو زده و گفته اگ پاتو از خونه بزاری بیرون میریم دم در خونه ی اون دختره آبروشو میبریم داداششم میزنیم تورو هم خونه راه نمیدیم و از فرزندی آق میکنیم

میترسه بلایی سر من و خانوادم بیاد نتونست بیرون شه همو ببینیم 

خانوادش انقد اینو ترسوندن و سر من تهدیدش کردن ک ابروشو میبریم و تورو آق میکنیم ک گفته هرچی شما میگید ولی اونو کاری نداشته باشین 

به هر راهی زدیم  فرار نمیشه کرد راهش نیس خانوادش انقد اطلاعات دارن ک سر یه روز مارو میگیرن

توروخدا بگین 

من نمیتونم ببینم با یکی دیگه ازدواج میکنه😔

داغون شدیم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

منم تجربه مشابه داشتم مثل تو، یه تصمیم اشتباه زندگی سه نفرو داغون کرد

ما بخاطر اینکه خانوادمون قبول کنن یواشکی رفتیم صیغه محرمیت خوندیم و بچه دار شدیم خانوادمون هم اینجوری دیدن راضی شدن اما فقط ظاهری.

بعد بدنیا اومدن بچه همه چیز عوض شد طرفم هم عوض شد کلا

تازه فهمیدم دلیل اون همه مخالفت برای چی بوده

الان هرکسی بهت بگه ادامه دادن اشتباهِ قبول نمیکنی 

برای اینکه برای توهم مشکل پیش نیاد به پسره بگو اگر خانوادت راضی به بودن ما با هم نیستن صبر میکنیم

اگه واقعا تورو بخواد مطمئن باش با هیچکس ازدواج نمیکنه

اگرم چنین اتفاقی افتاد رهاش کن

کسی که انقدر مردونگی نداشته باشه که بذاره پدر و مادر براش تصمیم بگیرن مطمئن باش نمیتونه یه زندگی‌و اداره کنه