2777
2789

جم کنید بابا

سال ۹۸ منم منتظر جواب نمونه بودم 

ما زودتر از کنکور داده بودیم آزمون رو ولی برا ما بعد اعلام نتایج کنکور دادن 

این ک کارزار مارزار هم نداشتیم صبر کنیددیگه اه 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرکت کنندگان در آزمون نمونه دولتی که همچنان منتطر اعلام نتیجه هستن لطفا وارد لینک شده و در کارزار اعتراضی شرکت کنید. ثبت نام مدارس از هفته پیش شروع شده و مدارس و کلاسهای داره ثبت نامشون تکمیل میشه و این برای دانش آموزی که خدای نکرده آزمون رو قبول نشه ضرره.

جم کنید بابا سال ۹۸ منم منتظر جواب نمونه بودم  ما زودتر از کنکور داده بودیم آزمون رو ولی برا ...

الان تو سال ۱۴۰۲ هستیم نه ۹۸ . ننه جان لطفا در تاپیکی که بهت مربوط نمیشه وارد نشو و نظر نده.

الان تو سال ۱۴۰۲ هستیم نه ۹۸ . ننه جان لطفا در تاپیکی که بهت مربوط نمیشه وارد نشو و نظر نده.

چ فرقی داره بچه جون اعام نتایج،  اعلام نتایجه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

شرکت کنندگان در آزمون نمونه دولتی که همچنان منتطر اعلام نتیجه هستن لطفا وارد لینک شده و در کارزار اع ...

پارسال هنوز هدایت تحصیلی پسر من نیومده بود که نمونه ثبت نام کرد بعد از دو هفته که از مدرسه گذشت تازه نتایج اومد واقعا حق دارید نگران باشید چون مدارس دولتی ظرفیتش پر میشه و اگه نمونه قبول نشی درمونده میمونید به نظرم فعلا مدارس دولتی ثبت نام کنید تا از اینجا مونده و از اونجا رونده نشی  در ضمن نتایج تیز هوشان اومدن

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
پارسال هنوز هدایت تحصیلی پسر من نیومده بود که نمونه ثبت نام کرد بعد از دو هفته که از مدرسه گذشت تازه ...

ممنونم از شما به خاطر درک بسیار بالاتون.  دقیقا مشکل همینه. چون مدارس خوب و کلاسها داره ظرفیتش تکمیل میشه و من این تاپیک رو زدم تا کسانی که منتطر نتیجه هستن تو این کارزار شرکت کنن تا مسئولین امر زودتر به فکر باشن و مطمئن هستم تاثیر مثبت داره این کارزار. دانش آموز چه گناهی کرده که این همه استرس رو باید تحمل کنه.

جسارتا الان پسرتون نمونه درس میخونن؟ راضی هستید؟

بله خیلی سطح مدارس بالاتر از مدارس دولتیه تو مدارس نمونه هم معلم ها بهترن هم سطح آموزش و صد البته سطح علمی دانش آموزان هم بهتره الان تو مدرسشون به جز چند نفر همه معدل ها بالای ۱۸ شد البته ۴۰ نفر معدلشون بالای ۱۹ بود ضمن اینکه امتحانات اینا سخت تر هم بود در ضمن تو مدارس نمونه کلاس تست و آزمون آزمایشی هم هرماه برقرار میشه  الانم که پایه یازدهمه از ۱۷ تیر رفتن مدرسه البته هفته ایی سه روز .. امیدوارم حتما نمونه دولتی قبول بشید چون واقعا به پیشرفتتون کمک میکنه

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .