اگه ان شاالله شرایط رحم و فولیکول هات خوب باشه احتمالا بهت امپول hcg میدن و بعدش میری واسه آی یو آی
واسه آی یو آی باید ۲ تا ۵ روز از آخرین انزال همسرت گذشته باشه
فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️
معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون گلم از پاسخگوییت❤️ ان شاالله دعام کن حتما.من چون ۱۰روز اینسری پریودم طول کشید رابطه نداشتم آخه ...
خواهش میکنم
از خدا میخوام همین ماه معجزشو برات بفرسته و دلتو با اومدن نی نی شاد کنه🥰
اصلا نگران نباش همه چی دست خداست تو تمام تلاشت رو بکن ولی توکلت به خدا باشه
ان شاالله به حق امام حسین(ع) خدا به همه ی منتظرا نی نی بده🌹
فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40