2777
2789
عنوان

هالوکس والگوس در کودکان

109 بازدید | 7 پست

سلام خانما میخواستم بدونم اینجا کسی هست که بچه اش پاهاش هالوکس والکوس داشته باشه 

منظورم همون قوز شصت پا هستش 

از چند سالگی اون قوز در اومد 

نمیدانم ولی شست بند براش بخر خوب میشه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ببریدش آنالیز کف پا تشخیص میدن مستعد هالوس هست با نه بعد ببرید متخصص طب فیزیکی براش کفش طبی مخصوص تجویز میکنن درست میشه ...من خواهر زاده ام این کارو کردن 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببریدش آنالیز کف پا تشخیص میدن مستعد هالوس هست با نه بعد ببرید متخصص طب فیزیکی براش کفش طبی مخصوص تج ...

ببخشید باید برم متخصص ارتوپد که برام اسکن کف پا بنویسن درسته ؟ 

بعد متخصص حتما باید متخصص ارتوپد کودکان باشه یا فقط متخصص ارتوپد باشه خوبه ؟ 

ببخشید باید برم متخصص ارتوپد که برام اسکن کف پا بنویسن درسته ؟  بعد متخصص حتما باید متخصص ارتو ...

ببخشید من سرچ کردم اسکن کف پا نوشته بود برای صافی پای کودک هستش هر چی دنبال گشتم اسکن کف پا برای تشخیص انحراف انگشت شصت پا پیدا نکردم 

ببخشید باید برم متخصص ارتوپد که برام اسکن کف پا بنویسن درسته ؟  بعد متخصص حتما باید متخصص ارتو ...

نه ...یه مراکزی هستن انجام میدن ...من دیدم اصفهان که ما هستیم یه مرکزی بود تبلیغش طرف هم کارشناس ارشد طب فیزیکی بود فک کنم یعنی نسخه پزشک و اینا نمیخواد آزاد هم هست هزینه اش که تاثیری ندارند نسخه داشته باشی

بعد انجام دادی ببر ارتوپد اطفال 

امید آخرین چیزیست که میمیرد