2777
2789
عنوان

معرفی یک سایت کلیکی جدید

1034 بازدید | 16 پست

دقیقا مثل پی باکس و نکست هست و نماد اعتماد هم داره تازه حدود 10 روزه که شروع به کار کرده

https://buxpin.com/?ref=Hasanpour63

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیکی چیه یعنی چی 

یه سایتی که چندین تبلیغ می بینی و برای دیدن تبلیغات پول دریافت می کنید

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94

در قسمت انجمن سایت روش کار توضیح داده شده است. 

لایکم کن

ابتدا در سایت عضو میشید و در قسمت روش های کسب درآمد روی گزینه اول کلیک می کنید بعد یک صفحه ای باز میشه با 12 تا کادر بنفش. روی عنوان هر کادر کلیک کنید صفحه ای جدیدی باز میشه در بالاترین قسمت صفحه یک لینکی هست فکر کنم زرد یا سبز کلیک می کنید کمی صبر می کنید وقتی نشانگر پر شد به جاش چند تصویر عروسکی باز میشه روی عکس وارونه کلیک کنید کمی صبر کنید ازتون برای کلیک تشکر می کنه. 

مجددا برید سراغ بقیه اون کادر های بنفش

پی باکس ک خیلی برای هر تبلیغ کم میده

خوب همشون همیند در کل این سه تا سایت در ماه حدود 150 تومان میشه. خوب رایگانه وقت و نت آنچنانی صرف نمیشه

اما من زیر مجموعه غیر مستقیم ر و تکمیل کردم و سهام رو دارم که ماهانه فعلا  یک ملیون درآمد دارم

اون دوتا سایت دیگه رو هم بده؛قسمت تکمیل حساب بانکی شماره شبا ندارم چیکار کنم؟

شماره شبا روی بعضی از کارت های بانکی نوشته شده لطفا از یک حساب مخصوصی که پول داخلش نیست استفاده کنید 

من برای این سایت ها یک حساب بانکی مخصوص دارم.( تو بانک) بانک گردشگری که کلا مجازی حساب باز کردم و بدون هیچ هزینه ای کارت به آدرس منزل پست میشه 

شماره شبا روی بعضی از کارت های بانکی نوشته شده لطفا از یک حساب مخصوصی که پول داخلش نیست استفاده کنید ...

توبانک رو نصب کنم خب عکس و مدارک نمیخاد،خاهش میکنم راهنماییم کنید ی وقت کلاهبرداری نباشه واسه مبلغ ب این کمی ک میخان بدن اذیت بشم

توبانک رو نصب کنم خب عکس و مدارک نمیخاد،خاهش میکنم راهنماییم کنید ی وقت کلاهبرداری نباشه واسه مبلغ ب ...

توبانک که مدارک میخواد به هر حال حساب بانکی دارید باز می کنید مزیتش اینه مجازی و بدون هزینه می تونید حساب داشته باشین. خوب وقتی داخل بانک هم حضوری میرید حساب بازکنید همونجا هم مدارک میگیرن و حداقل یه 50 هزارتومن هم برای صدور کارت میگیرن

https://buxnext.com/?ref=Hasanpour63 اینم سومیه هر سه روش کارشون یکیه

من اازاینا نزدیک بیست تاش رفتم بعضی پرداختی داره بعضی نه اصلا سرمایه گذاری نکنید اصلا ...قط تبلیغ کنی 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

من اازاینا نزدیک بیست تاش رفتم بعضی پرداختی داره بعضی نه اصلا سرمایه گذاری نکنید اصلا ...قط تبلیغ کن ...

خوب من هم خودم با احتیاط کار می کنم از دوتا قبلی ها همیشه برداشت داشتم و از این جدیدی که 10 روزه باز شده تا حالا کسی برداشتی نداشته چون تازه شروع به کار کرده