2777
2789
عنوان

از مزاحم تلفنی هاتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1532 بازدید | 59 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مزاحم تلفنی نبود ی بار ی بنده خدایی زنگ زده بود بهم میگفت شیرینممم عزیزممم اقا اصن نمیذاشت من حرف بزنم هی قربون صدقه میرفت اخرش گفت تازه فهمیدم بارداری دیگه داد زدم اقااااا اشتباااه گرفتی فک کن تو اتوبوس بودم از دانشگاه میرفتم خونه صدا تلفنم بلند بود🥲😂😂

مزاحم تلفنی نبود ی بار ی بنده خدایی زنگ زده بود بهم میگفت شیرینممم عزیزممم اقا اصن نمیذاشت من حرف بز ...

😂😂😂😂

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

یه شب ساعت ۴بود ورداشتم زنگیدم به دختر داییم(شوخی خرکی باهم زیاد میکنیم) 

فرداش زنداییم زنگ زد هرچی از دهنش در اومد بم گف🚶🏻‍♀️دیگه دفعه اول و آخرم شد 

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

حدودا هفت هشت ماه از کشورهای پرت و دور افتاده تماس داشتم 

ازینا که وقت و بی وقت میزنن و اگر جواب بدی شارژت فنا میره...

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

مزاحم تلفنی فقط واسه دهه۶۰ ها باحال بود

یه دوزاری برمیداشتیم میرفتیم یساعت تو صف تلفن همگانی وایمیستادیم....بعد که نوبتمون میشد و یه شماره میگرفتیم و توش فوت میکردیم🤕🤣بگو خب مرض داری یساعت صف وایسادی که فوت کنی🤕😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

تقریبا 6 سال پیش یکی از اشناها شمارمو پخش کرده بودبین تمام دوست و رفیق و اشناهاش

خدا ازش نگذره هیچ وقت حلالش نمکنم هر روز چندنفر مزاحمم میشدن حتی جرات نداشتم به خانوادم بگم چون مسلما باور نمیکردن و نمیتونستم شمارمو عوض کنم

کلی استرس کشیدم اون موقع خدا لعنتش کنه

واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿

یه بار یکی به من زنگ زد گفت سلام شهین جون خوبی

گفتم اشتباه گرفتی

گیر داده بود اسمت چیه کدوم شهری

اخرشم گفت شهین زن داداش سابقمه بگو کجاست

خلاصه خیلی پیگیر بود اسمش رو سیو کردم در جستجو شهین و بلاکش کردم 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
یه بار از استادم خواستم شماره یه پسره رو بهم بده 😁 گفت گوشیمو بردار خودت بردار که من نداده باشم 😆 ...

شما میدونی عزیزم؟  ی شماره هست چجور بفهمم بنام کیه

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕
میشه یاد بدی چطوری بفهمیم طرف کیه؟

اره عزیزم 

ی سابت هست truecaler  اون جا شماره رو بزنی اسم میاد اگه اون شماره رو ادم های تقریبا زیاد داشته باشن سیو ی اسم بهت نشون میده ۹۰ درصد مواقع هم درسته