2777
2789

سلام

داشتم درمورد یه نفر دیگه حرف میزدم که فلان بدی هارو کرد خداهم جوابشو داد و دیدی چندساله درگیر مشکل بچه دار شدنه و خدا آدمو با بچش جبران میکنه (این زن خیلی بده یعنی با بدجنسی ها و دوبه هم زنی هاش یه طایفه رو ازهم دلسرد کرده و هنوزم دست بردار نیست)

حالا دوستمونم پیشمون بود ( من داشتم مادرمو نصیحت میکردم که انقدر با زبونش بقیه رو آزار ندا)

بعد پسر دوستمونم بیمار شده جدیداً و خیلی ناراحته

خودم یه لحظه جا خوردم از حرفی که زدم و خیلییی پشیمون شدم

چون حس کردم به خودش گرفت و قشنگ متوجه شدم دلش شکست

دارم از عذاب وجدان میمیرم

تاعصر بشه و برم باهاش صحبت کنم و حلالیت بطلبم خفه میشم

کاش دلش نشکنه و گریه نکنه و آهی نکشه

خیلی از دلشکستن و آه کشیدن میترسم

البته اینم بگم این دوستمم خیلیییییی مردم آزاره و فکر میکرد دنیا همیشه به کامشه و خیلی اطرافیانش و همسایه و ... رو اذیت کرده و ...

بخاطر همینم زود به خودش گرفت ولی بخدا ممظورم اون نبود

چرا دلش بشکنه ؟شما که با اون نبودید! و کلا طرف دعوا و ناراحتی شما نبوده که بخواد برداشتی کنه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینم بگم این دوستمم خیلیییییی مردم آزاره و فکر میکرد دنیا همیشه به کامشه و خیلی اطرافیانش و هم ...

شاید اون اصلا ب خودش نگرفته. 

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa

اسی ازت خیلی خوشم اومد🥲🤍 

چون واست مهمه یکی از دستت ناراحته 

اطرافیان من ب چ‍ پشونم نمیگیرن

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

نمیدونم این چه طرز فکر سمی ه که فلانی بچه ش نمیشه حتما یه غلطی کرده. یا فلانی فلان مشگل رو داره پس چون آدم بدی بوده خدا این مشکل رو بهش بده. اگه اینجوری بکد که هرکس سزای کار بدش رو تو همین دنیا میدید که الان اوضاع همه گل و بلبل بود و هیچکس جرئت نمیکرد کار بدی بکنه. و بدی ریشه کن شده بود. 

بنظر من ک اون دوستت حق داشته ناراحت شده. حلالیت بطلب ولی قبل از اون طرز فکرت رو هم اصلاح کن. 

چرا دلش بشکنه ؟شما که با اون نبودید! و کلا طرف دعوا و ناراحتی شما نبوده که بخواد برداشتی کنه&nb ...

آخه اینم خودش میدونه داره تاوان آزار و اذیت های که کرده رو پس میده

ولی وقتی گفتم خدا آدمو با بچش امتحان میکنه قشنگ متوجه شدم دلش شکست و اشک تو چشمش جمع شد

مطمئناً ذهنش رفت سمت خودش

آخه اینم خودش میدونه داره تاوان آزار و اذیت های که کرده رو پس میده ولی وقتی گفتم خدا آدمو با بچش ام ...

در کل این حرفت درست نیست هیچ وقت این و نگو دیگه به کسی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شاید اون اصلا ب خودش نگرفته. 

چرا خیلی دلنازک شده از وقتی بچش مریض شده

متوجه شدم که به خودش گرفته

بخدا من کمک حالشونم و خیلی هوای بچه هاشو دارم و دوسشون دارم

اصلاً منظورم اون نبود

داشتم حالت عبرت میگفتم که مثلاً انسان باید بترسه از اینکه کسی رو بدجلوه بده تا خودشو بکشه بالا یا اینکه دل کسی رو بشکنه یا عیب کسی کنه

چون دنیا میچرخه تا سرش بیاره و ...

در کل این حرفت درست نیست هیچ وقت این و نگو دیگه به کسی 

میدونم حرفم اشتباه بوده اصلاً نمیدونم اون لحظه چرا مغز لعنتین این حرفو آورد بالا

وگرنه من فقط برای خودمون و آیندمون نگرانم چون مامانم با زبونش و رفتارش آدما رو آزار میده

مثلاً داشتم به مامانم درمورد خودمون هشدار میدادم

مثلاً مادرم عیب شوهر مردم میکنه یا پشت سرشون از ظاهر یا رفتارشون بد میگه

یا درمورو مشکلات زندگی زوج ها صحبت و قضاوت میکنه

یا هرچیزی که بشنوه سریع با ذهنیت محدود خودش تحلیل و قضاوت میکنه

و ....

اصلاً بحثم اون نبود مگه من خدام که بگم بچش بخاطر کارای بدش مریض شده

حدیث داریم از امام صادق ع که ظلم نکنید که نتیجه اش به بچه تون برمیگرده و بچه نداشته باشید بخودتون برمیگرده يه دوستي گفتن اينو ولي دنيا دار مكافاته جواب خيلي از بديهاتو همينجا ميدي اينايي كه ميگن اعتقاد ندارم همينايي هستن كه فك ميكنن دنيا صاحب نداره و هركاري بكنن گير نميوفتن ولي عزيزم اينطوري ميس از هر دستي بدي از همون دست ميگيري

چرا خیلی دلنازک شده از وقتی بچش مریض شده متوجه شدم که به خودش گرفته بخدا من کمک حالشونم و خیلی هوا ...

ولی اگه خواستی از دلش در بیاری بگو نه اتفاقا من شنیدم خدا بنده هایی ک خیلی دوستشون داره رو بهشون مشکلات و اینا میده ک هی بگن خدا. از بس خدا عاشقشونه.

بعدم بگو ن والا من ک تو رو نمی گفتم، تو ک خیلی خوبی. بعد شروع کن کارای خیری ک یه جاهایی کرده رو بگو.

بعد بگو منو ببخشم

خلاصه هرطور میتونی از دلش دربیار

کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
البته اینم بگم این دوستمم خیلیییییی مردم آزاره و فکر میکرد دنیا همیشه به کامشه و خیلی اطرافیانش و هم ...

غییت بدترین آدم هم که بکنید حداقل اسیبش بشما اینه که غیبت کردن نفر بعد براتون راحت تر میشه همون ضرب المثل تخم مرغ دزد و...