2777
2789

یکی از رگای قلب یکی از اطرافیانم گرفته میشه لطفا دعا کنید براش خیلی می‌ترسم چندروز دیگه میره برای چکاپ اصلی😔

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 
خطرناکه ولی نه در حد مرگ با یه انژیو حل میشه

خیلی میترسم براش 😔

❤این کاربر طرفدار دو آتیشه‌ی شادمهر عقیلیه❤ تو امضات می‌نویسی نظر مخالفم ریپلای نکنه و فقط دوست دارید تائیدتون کنن؟ چه دیکتاتورایی😆 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رگای قلب همسایمون فقط ده درصد باز بود یک پیرمرد ۸۰ساله .    مقاومت می‌کردند برای عمل بخاطر هزینه بالاش وگفتن دارو بنویسه اگه بعد یکماه خوب وباز نشد بعد عمل.

رفت وعمل شد تو اون سن وسلامت برگشت نگران نباش.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
من هم پدرم هم مادرم این مشکلو داشتن انژیو کردن الان چند ماهه از قبل هم بهترن

جدا؟دیگه علائمی ندارن؟

پدر من امروز فهمیده کبدش هم گرید یکه و قندش لب مرزه بخدا نمیدونیم به کدومش رسیدگی کنیم دارم از ترس سکته میکنم 

اصلا خطر مرگ و میر نداره ها  نترس براش  انرژی مثبت بفرستید چند روز دیگه خاطره میشه این ر ...

جدی نداره؟ما اصلا اطرافیانمون نداشتیم اینجور مشکلاتو یهو خودمو باختم

رگای قلب همسایمون فقط ده درصد باز بود یک پیرمرد ۸۰ساله .    مقاومت می‌کردند برای عمل بخاطر ...

انشالله مال ما هم درست بشه 😔

جدا؟دیگه علائمی ندارن؟ پدر من امروز فهمیده کبدش هم گرید یکه و قندش لب مرزه بخدا نمیدونیم به کدومش ر ...

خداروشکر هرچی مریضی هست خانواده ما تستش کرده نگران نباشید مادر من کبدش هم گرید دو بود الان یکی دو ساله رعایت میکنه خیلی بهتر شده

جدا؟دیگه علائمی ندارن؟ پدر من امروز فهمیده کبدش هم گرید یکه و قندش لب مرزه بخدا نمیدونیم به کدومش ر ...

کبد گرید یک و قند لب مرز که واقعا چیزی نیست مخصوصا برای سن و سال پدر شما! 

نگران نباش بابا نصف مردم این بیماری هارو دارن حتی بچه ها 

🍦🌸
خداروشکر هرچی مریضی هست خانواده ما تستش کرده نگران نباشید مادر من کبدش هم گرید دو بود الان یکی دو سا ...

چجوری رعایت کردن بابای من خودش خیلی رعایت نمیکنه باید حواسم بهش باشه چیکارکنم من

انشا الله که سلامتیش کامل بشه آمین.

ممنونم عزیزم🙏🏻❤

کبد گرید یک و قند لب مرز که واقعا چیزی نیست مخصوصا برای سن و سال پدر شما!  نگران نباش بابا نصف ...

آره ولی چون پدرمو همیشه صحیح و سالم و بدون بیماری دیدم برام سخته میخوام هرکاری از دستم بربیاد بکنم که حداقل یکیشو کنترل کنیم