2777
2789

سلام دوستای گلم

مدتیه دلم از دست بعضیاتون گرفته..

میرم تو تایپیک های قبلی بعضی از دوستامون که قبلا باردار نمیشدن.. هی آرزو کردن... هی خواستن همه براشون دعا کنند که خدا بهشون بچه بده... ختم گرفتن و ...

حالا بعدش به لطف خدا حامله شدن... رفتن سونو غربال گری اول هی تایپیک میزنن میگن به نظرتون نی نیم چیه؟

آخه خوشگلای من، خدا رو شکر کنید که حاجت گرفتید و نی نی دار شدید... از خدا بخواهید سالم و صالح و خوشکل و خوشمزه باشه... جه فرقی میکنه جنسیتش چی باشه؟ بخدا همشون نعمت خداوتد هستند و دختر و پسرش هیچ فرقی نمیکنه.

دختر رحمته و پسر نعمت..

به کل ائمه میگن یابن رسول الله ... نسل ائمه از خانم فاطمه زهرا س هست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به راحتی  والا بزرگ کردن پسر تو جامعه ما سختتره

این ک اره پسرا سخت تره رفیق ناباب سربازی 

ولی خب دخترام این ک میترسی بفرستی بیرون بخدا آدم ی چیزایی میبینه میترسه 

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶
من جنسیت برام فرقی نمیکنه ولی از موقعی ک فهمیدم دختره دل نگرانم چی جوری میخواد اینجا بزرگ بشه 

خدایی که این دسته گل رو بهت داده قطعا خودش حواسش بهش هست.. دختر من واقعا برامون خیلی هدیه ی باارزشی بود.. واقعا قدم دار بود

تازه گریه آور تر اینه که میگن رفتیم سونو گفتن دختره . ممکنه اشتباه باشه؟ . چند درصد درسته 😔

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
خدایی که این دسته گل رو بهت داده قطعا خودش حواسش بهش هست.. دختر من واقعا برامون خیلی هدیه ی باارزشی ...

ایشالا چون خودم زیاد دیدم دخترا چقد اذیت میشن یکم چشام ترسیده ایشالا دخترتون همیشه خدا همراهش باشه عزیزم🤍

بالاخره بعد سه سال مامان شدم🥺🩶

به خدا جنسیت فرقی ندارد بزرگ کردن هر دو تاش سخته من بچه دوم و سومم پشت سر هم هستن باهم یکسال و نیم فاصله دارن وقتی فهمیدم حامله هستم دخترم یازده ماهش بود و شیر خودم رو میخورد منم سیزده هفته بودم رفتم سونو غربال بهم گفت بچه چندمه گفتم سوم گفت هر دو جنس رو داری گفتم نه دو تا گل دختر دارم تعجب کرد گفت پس چرا نمی پرسی جنسیتش چیه به خدا برام مهم نبود آنقدر که دخترام برام عزیزن گفت نسبت به ضربان قلب و تحرک زیادی دختره گفتم تنش سلامت باشه فرداش دل درد شدید داشتم رفتم دکترم گفت جفتت خیلی پایینه استراحت کن اومدم خونه افتادم رو خونریزی و درد شدید زایمان داشتم به دکترم زنگ زدم گفت احتمال سقط داری به خدا شوهرم گریش گرفته بود رفت سریع داروهای که دکتر گفت گرفت از درد داشتم می مردم خوایم رفت تو خواب بابامو که فوت کرده دیدم اومده بود خونم بهم یه ظرف عدس پلو داد گفت نذر حضرت ابوالفضل هست از خواب پریدم منم برای کوچولوم نذر سفره ابوالفضل کردم تا شش ماهگی هم نمی‌دونستم جنسیتش دقیقا چیه  شب تاسوعا هم به دنیا اومد 

خدا جون خانواده ام رو در پناه امن خودت حفظ کن،الهی آمین