2777
2789
عنوان

جاری

204 بازدید | 13 پست

من جاریم به تازگی حامله شده خیلی خودش میگیره ازسم سوال میکنم چند وقته میگه دقیق نمیدونم درصورتی که تو حاملگی من خیلی فضولی میکردم شما اگه باشین چیجوری رفتار میکنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش فاصله بگیر 

خبراشم کمو بیش به گوشت میرسه دیگه 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

واقعا موندم چرااینجوری می‌کنه تا ۴ماه که پنهان کرد ولی مال منو از۴هفتگی فهمیدن همه جا پرکردن بعد برامن میگه روایت قضیه حساس نباش بعدشم مامانش تو حاملگی من یک خبرکشی کرد که باعث شد منو شوهرم دعوای بدی باهم بکنیم 

واقعا موندم چرااینجوری می‌کنه تا ۴ماه که پنهان کرد ولی مال منو از۴هفتگی فهمیدن همه جا پرکردن بعد برا ...

وای حق داری خیلی رو‌اعصابه بگو جالبهتاریخ بارداری دقیق منو داشتی ولی نوبته خودت شد دقیق نمیدونی  

وای حق داری خیلی رو‌اعصابه بگو جالبهتاریخ بارداری دقیق منو داشتی ولی نوبته خودت شد دقیق نمیدونی &nbs ...

اره منم حرصم براهمین میگیره وگرنه هر موقع به دنیا اومد به من ربطی نداره