2821
2789

چی هست

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ................... ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙🫀

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چجوریه؟

یه رژیمه که از طریق سایتی که داره گرفتمش

به نظرم رژیمش اصولیه

تنوع مواد خوراکی توش زیاده و اصلا احساس گرسنگی دست نمیداد بهم

یه برنامه ورزشی ام به صورت هفتگی میده

اکثر ورزشای بدن سازی داره که فرم دهی هم میده به بدن

چجوریه؟رژیم گرونی هست؟از چه نظر خوبه؟

قیمتش تقریبا مثل بقیه رژیمای دیگه اس

تو گوگل که بزنین، سایتش میاد و برین داخلش و مشخصات خودتونو که بزنین بهتون میگه چند کیلو اضافه داربن و تو چه مدت باید رژیم بگیرین و بعدم قیمت میدع که اگه خواستین پرداخت میکنی و رژیم برات ارسال میشه

از این نظر خوبه که بدنمو ضعیف نکرد، تو رژیمش مغزیجات زیاد میده، خوراکی های مقوی زیاد میده و ورزش  هم فقط پیاده روی نیس، برا هر روز ورزش خاص داره

قیمتش تقریبا مثل بقیه رژیمای دیگه اس تو گوگل که بزنین، سایتش میاد و برین داخلش و مشخصات خودتونو که ...

ممنون از راهنماییت،ببخشید یک سوال دیگه ورزش هاش سخته ؟من یکم تو ورزش تنبلم،شنیدم میان وعده هاش گرون همه ش مغزیجات،خب الان آجیل همه نمیتونن برای هر هروز تهیه کنن،بله تو سایتش رفتم ۶ ماه طول میکشه

وعده هایی که داره پر خرجه؟

خیلی نه ولی نسبت به رژیم های دیگه تنوعش غذاییش بالاس شاید به خاطر همین یه مقدار هزینه لازم باشه

مثلا تو هفته یه روزش رو میگه که تو یه روز 6 تا دونه بادوم بخوری

تو یه روز دیگه میگه مثلا 10 تا مویز

تو یه روز دیگه مثلا میگه 5 تا انجیر

اینجوریه بیشتر

صبحانه هاش مثلا نون و پنیر معمولی نیس

مثلا یه بار یه صبحونه داد که توش ترکیب سیب پخته شده با کنجد و عسل بود،یا مثلا یه بار دیگه ترکیبی از موز و شیر و عسل و یه چیز دیگه بود

یه بار تو یه عصرونه اش ترکیبی از شکلات تلخ و موز و گردو خورد شده بوده، ولی در حد کم

ممنون از راهنماییت،ببخشید یک سوال دیگه ورزش هاش سخته ؟من یکم تو ورزش تنبلم،شنیدم میان وعده هاش گرون ...

ورزشاش خیلی اثر گذاره و همشو تو خونه انجام میدادم

ولی بله واقعا بعضیهاشون سخته🥲

عرقی که ورزش 10 دقیقه ای ازم در میاورد پیاده روی 2 ساعته باهام نمیکرد